Setari Cookie-uri

Gaseste online salopete elegante pentru serile racoroase!

Ti-am pregatit o listuta cu cele mai comode, elegante si placute modele de salopete lungi, pentru serile petrecute in oras, atunci cand se lasa racoarea si trupul tau necesita mai multa acoperire.

Mi-as dori sa fac din salopeta o prietena de incredere pentru zilele in care nici timpul, dar nici inspiratia nu sunt de partea mea. Atunci cand nu am minute la dispozitie, dar nici chef sa fac combinatii si sa dau nastere unui outfit care sa ma scoata in fata.

Si am facut un prim pas: am cautat si am aflat ce modele de salopete imi pun la dispozitie magazinele online. Am gasit mai mult decat ma asteptam.

Salopeta fara maneci

Daca esti invitata la un cocktail party, afla ca salopeta de o eleganta ireprosabila din imagine este alegerea potrivita! Lipsa manecilor si decolteul, pe cat de generos, pe atat de discret, face ca acest model sa poata fi purtata atat la o petrecere, cat si la un eveniment ceva mai office.

Salopeta eleganta alba

Salopeta alba: 229 lei

Maneci din plasa

Nici prea cald, nici prea rece... asa obisnuieste sa fie temperatura pe timp de vara, la apusul soarelui. Aproape ca nu stim niciodata cum ar trebui sa ne imbracam cand iesim la terasa ca sa nu ne fie nici cald, dar nici racoare. Ne scoate din impas un model de salopeta lunga din material subtire, cu maneci din plasa.

Citește și:

Salopete elegante: Salopeta alba cu maneci de plasa

Salopeta alba: 268 lei

Lady in red

Urmeaza sa te intalnesti cu barbatul visurilor tale si ai intrat in panica, ca de obicei, pentru ca nu esti sigura ca outfitul ales este cel potrivit?! Ei bine, salopeta lunga de culoare rosie iti garanteaza ca cel pe care il doresti o sa aiba ochi numai pentru tine.

Salopete elegante: Salopeta rosie

Salopeta rosie: 199 lei

Salopeta cu centura aurie

Pentru fetele cuminti, care nu vor sa iasa prea mult in evidenta, ci prefera sa atraga discret privirile celor din jur, am gasit salopeta care le face sa-si puna in valoare sex-appeal-ul fara sa isi dea seama! Este alba, cu brau auriu si un decolteu in V destul de finut.

Salopete elegante: Salopeta alba

Salopeta alba: 219 lei

Salopeta cu paiete

Nu te feri sa alegi o salopeta pentru un eveniment precum nunta sau botezul! Un model cu paiete si pantaloni trei sferturi este genul de tinuta care se potriveste cum nu se putea mai bine la o astfel de ocazie.

Citește și:

Salopete elegante: Salopeta trei sferturi

Salopeta cu paiete: 602 lei

Imprimeu floral

Nu poti trece vara fara sa porti cel putin o data salopeta cu imprimeu floral! Este eleganta, este romantica si se potriveste perfect cu petrecerea de la malul marii la care ai fost invitata.

Salopeta cu imprimeu floral

Salopeta boho: 156 lei

Decolteu adanc

Ca sa porti un decolteu adanc se cere sa ai multa incredere in tine, sa nu iti pese de ce ar putea spune cei din jur si sa nu stii ce e aia rusine. Pentru o seara de neuitat in club, poarta aceasta salopeta neagra!

Salopete elegante: Salopeta neagra

Salopeta cu decolteu: 178 lei

Trei sferturi

Ai fost vreodata cuminte si extrem de provocatoare in acelasi timp? Nu te-ai machiat prea mult, parul l-ai lasat usor neglijat, dar outfit-ul pe care l-ai ales a fost tot ce aveai nevoie ca sa nu treci neobservata. Ei bine, acelasi succes il vei avea si daca alegi sa porti salopeta trei sferturi cu imprimeu floral din imagine.

Citește și:

Salopete elegante: Salopeta cu imprimeu floral

Salopeta trei sferturi: 281 lei

Viata e roz

Lasa-i pe toti sa faca cunostinta cu copila plina de viata care inca se regaseste in tine si pe care o lasi sa isi mai faca de cap atunci cand viata nu iti cere seriozitate si ti-ai luat o pauza de la responsabilitati. Poarta roz si fii un exemplu pentru toti cei care prefera sa se ascunda in spatele hainelor inchise.

Salopete elegante: Salopeta roz

Salopeta roz: 49 lei

Salopeta din dantela

Daca esti lipsita de inhibitii si iti place sa atragi toate privirile asupra ta, inseamna ca o salopeta din dantela o sa iti mearga direct la inima. Ai grija, totusi, cate priviri atragi, pentru ca barbatul care te insoteste in oras s-ar putea sa se simta nesigur pe el si pe sansele de castig in ceea ce priveste inima ta.

Salopete elegante: Salopeta din dantela

Salopeta din dantela: 149 lei

Casual-Elegant

Imi doresc tare mult sa pot purta tocuri si outfit-uri elegante oriunde m-as duce, insa nu as vrea nici sa cad in extrem cealalta. Asa ca am ales acest tip de salopeta pentru ca impaca de minune stilul casual cu cel elegant.

Citește și:

Salopete elegante: Salopeta neagra

Salopeta din jerse: 119,90 lei

Dantela neagra

Se poarta dantela, iar trupul tau frumos lucrat merita sa fie rasfatat cu o salopeta a carei parte de sus este in totalitate din dantela transparenta. Poarta daca esti curajoasa si stii cum sa ii asezi pe barbati la locul lor atunci cand mainile lor vor sa te atinga.

Salopete elegante: Salopeta cu dantela

Salopeta cu dantela: 149 lei

Cu spatele gol

Cand vrei sa fi o doamna seducatoare si misterioasa, asorteaza un ruj rosu si un coc lejer cu o pereche de pantofi cu toc inalt si o salopeta de culoare neagra. Toti vor stii ca esti o femeie pasionala, cu bun gust si cu standarde inalte.

Salopete elegante: Salopeta cu spatele gol

Salopeta neagra: 199 lei

Salopeta cu franjuri

O seara petrecuta pe ringul de dans necesita o tinuta vestimentara comoda si sexy. Salopeta din satin cu paiete te ajuta sa iesi din anonimat si sa ramai o amintire placuta pentru toti cei care te-au vazut si te-au admirat.

Citește și:

Salopete de vara lungi

Salopeta cu franjuri: 159 lei


Spune-mi... care este tipul tau de salopeta?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.