Setari Cookie-uri

Romantica, retro, clasica, moderna sau nonconformista? Spune-mi cum e ziua nuntii ca sa-ti spun cine esti!

Cu siguranta ziua nuntii tale va fi cea mai frumoasa si va fi ziua amintirilor. Asa ca rochia pe care alegi sa o porti in cea mai importanta zi din viata ta spune multe despre tine. Dar oare ce?

Esti o fire romantica, jucausa si copilaroasa? Te consideri un suflet batran intr-o epoca mult prea moderna pentru tine? Esti genul de femeie care alege intotdeauna croieli feminine, ladylike, cu linii clasice? Sau esti mai degraba avangardista si alegi moda moderna? Pai hai sa vedem impreuna ce expresia a personalitatii alegi atunci cand visezi la rochia de mireasa:

Retro -Rochie Rhea Costa

Cand te gandesti la decorul nuntii tale te imaginezi in Bucurestiul vechi? De multe ori iti spui ca te-ai nascut mult prea tarziu si ti-ar fi placut sa mergi mai degraba cu caleasca decat cu masina? Inseamna ca alegi o rochie rafinata, din materiale fine, eventual cu mici accente de broderie, talie Empire (talie ridicata, sub sani) si manusi din tul?

Rochie de mireasa din Tul si Dantela

Rochie de mireasa (6,250 lei)

Make-up & hair style tips: alege eyeliner si tuj rosu completate de un coc ridicat.

Citește și:

Clasic - Rochie Ersa Atelier

Talie accentuata, rochie ampla cu straturi de tul, eventual corset, croiala tip sirena si voal lung, in trena? Te anuntam ca daca alegi o croiala “printesa” esti printre femeile ce aleg tinute clasice, mereu la moda. Esti rafinata si preferi detaliile de calitate, la intersectia dintre vechi si nou.

Rochie de mireasa

Rochie de mireasa (pret la cerere)

Make-up & hair style tips: alege pasteluri pe buze si nuante siefate, pale pe pleoape si un coc la baza gatului.

Modern - Rochie Rhea Costa

Spatele gol, model fara bretele, aplicatii interesante precum pielea, de exemplu. Un stil glamour, pretios dar in acelasi timp functional, in care sa te simti bine si sa ai libertate de miscare. Cam asa ai descrie rochia ta de mireasa? Te anuntam ca esti cat se poate de moderna! Sa-nceapa petrecerea! (probabil pe plaja, nu-i asa?)

Citește și:

Rochie de mireasa

Rochie (2,477.30 lei)

Make-up & hair style tips: un smokey eyes delicat, suav si buze intr-o culoare tare alaturi de un coc rafinat, asimetric sunt perfecte.

Nonconformist -Rochie Maria Lucia Hohan

Scurta sau cu asimetrii - asa e rochia ta de mireasa? Exprima dinamism, tinerete si nu da doi bani pe ce spun trendurile. Asa e firea ta? Daca esti plina de surprize, visatoare, spontana, atunci mai mult ca sigur vei alege o silueta eterica, avangardista. Pentru ca asa esti si tu: feminina, delicata dar cu siguranta mereu nonconformista, dornica de a fi in centrul atentiei.

Rochie de mireasa

Rochie (4920 lei)

Make-up & hair style tips: auriu sau argintiu pe pleoape si un ton stralucitor, oranj pe buze. In ceea ce priveste coafura, alege o coada ravasita.

Romantic - Rochie Maria Lucia Hohan

Iti asumi mereu rolul de femeie, alegi broderii realizate manual, iti doresti multe-multe flori si daca te gandesti la un element de croi al rochiei tale de mireasa iti vin in minte volanele? Atunci sigur esti o romantica incurabila, mereu feminina, mereu senzuala.

Citește și:

Rochie

Rochie (6950 lei)

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.