Setari Cookie-uri

Lasa-te inspirata de tinuta Alinei Vlad (AlinaVlad.com)

Astazi, in Cabina de Fericire, o avem invitata pe Alina Vlad, care ne povesteste despre stilul ei vestimentar, dar si despre bucuria de a calatori in jurul lumii.

Alina Vlad ne incanta cu tinuta Zoot, de inspiratie vintage si ne povesteste despre universul blogging-ului din Romania, dar si despre escapadele ei departe de tara.

Daca nu o cunosti, inca, te invitam sa o faci acum si sa te inspiri din alegerile ei vestimentare!

Ochelari


Care este imaginea din copilarie care ti-a dictat pasii catre ceea ce faci astazi? La ce te gandesti prima data?

Cand ma gandesc la copilarie, primele imagini care imi vin in minte sunt certurile pe care le aveam cu mama, atunci cand nu voia sa imi cumpere ceea ce imi doream de imbracat. Cand eram mica eram o rasfatata, si imi doream inca de atunci sa fiu cea mai cocheta si sa atrag toata atentia asupra mea. Iar, in adolescenta, pentru ca eram fascinata de moda am inceput sa imi cumpar toate revistele de moda care existau la vremea aceea pe piata. Va marturisesc ca detin o colectie intreaga, iar revista mea preferata de atunci, era Beau Monde.

Citește și:

Cum a luat nastere idea blogului AlinaVlad.com?

In 2014 cand am deschis blogul, habar nu aveam ce inseamna sa fii Blogger cu adevarat. Cel care m-a incurajat sa imi deschid blogul este fratele meu, prietenul meu cel mai bun si cel care ma sprijina in continuare in tot ceea ce fac. Vazand ca am foarte multe poze pe care le postam pe Facebook, si cunoscandu-mi pasiunea pentru moda si pentru shopping mi-a dat aceasta idee de a-mi deschide un blog si de a povesti tuturor despre stilul meu de viata si despre ultimele tendinte. In acel moment notiunea de blogging nu era foarte cunoscuta in Romania. De-abia de anul acesta au inceput sa se schimbe lucrurile si bloggerii au mai multe oportunitati.

Prin ce se diferentiaza blogul tau fata de celelalte bloguri de la noi?

Blogul AlinaVlad.com a suferit mai multe schimbari de-a lungul timpului. Insa de anul acesta, fiind sigura de directia pe care a luat-o, am hotarat sa ii dau numele meu, pentru ca este, de fapt, un Blog de Stil Personal. Consider ca este diferit de celelalte bloguri datorita faptului ca vorbesc despre mine si despre stilul meu de viata. Si pentru ca inca de la inceput am scris si despre calatoriile mele in jurul lumii si am oferit sfaturi si tips-uri de travel. Incerc sa duc blogul in aceasta directie si in acelasi timp sa prezint tinute pe care sa le porti in diferite destinatii de pe glob. Incerc sa inspir pe cei din jurul meu sa duca o viata pozitiva si sa se bucure de orice moment si lucru marunt.

Citește și:

Care este cea mai mare provocare pe care ai avut-o de infruntat de cand ai inceput proiectul alinavlad.com?

Provocarea cea mai mare este lipsa de timp, deoarece mai am inca un job si nu ma pot ocupa asa cum vreau eu de blog, care este un Full time job (desi pentru unii nu pare). Apoi ma confrunt in fiecare zi cu rautatea si critica celor din jurul meu. Nu este usor sa iti afisezi viata si sa te obisnuiesti cu ideea ca esti in atentia tuturor si comentat pentru orice lucru pe care il faci.

Geanta


O greseala din care ai avut de invatat!

In acesti doi ani de blogging mi-am dat seama ca pentru a-ti crea o imagine buna trebuie sa fii foarte atent la fiecare pas pe care il faci.

Un Style Icon in domeniul fashion!

Anna dello Russo.

Te rog sa te descrii in trei cuvinte!

Ambitioasa, Perseverenta, Pozitiva.

Un articol vestimentar la care nu ai renunta, daca ai fi pusa in situatia de a renunta la toata garderoba ta!

Citește și:

Rochia mea preferata rosie.


Cum ai descrie stilul tau verstimentar?

Stilul meu vestimentar consider ca este in mare parte dramatic, fiind mereu adepta declaratiilor de stil. Nu imi place sa trec neobservata si adopt de obicei tinute glamour si sexy, decolteuri, culori tari si croieli arhitecturale.


In acelasi timp imi place sa experimentez diferite stiluri mai ales in sedintele foto de pe blog. E nevoie de timp si de exercitiu pentru a-ti dezvolta un singur stil vestimentar, care se va incadra in cele deja cunoscute, dar va avea, in acelasi timp, puternice caracteristici personale. Hainele in care te simti cel mai confortabil, dar in acelasi timp plin de incredere, sunt cele care te ajuta sa-ti cladesti stima de sine. Modul in care te imbraci trebuie sa fie o proiectie a personalitatii, a stilului de viata si valorilor tale. Cred ca stilul meu vestimentar arata ca sunt o femeie puternica, independenta, impunatoare si increzatoare in fortele mele proprii.

Citește și:

Rochie


Ce articole vestimentare nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashioniste?

A little black dress, o pereche de stilettos negri sau rosii, jeansi, o camasa sau un t-shirt alb si o pereche de sneakersi,tot albi.

Un articol vestimentar care nu se va demoda niciodata!

Un Deux-piece negru.


Shoppingul online sau offline? Ce preferi, de ce?

De obicei fac Shopping offline pentru ca imi place foarte mult sa imi pierd timpul prin magazine si sa vad noile colectii. Iubesc sa fac shopping atunci cand calatoresc. Chiar mi-am cumparat cate un item specific fiecarei tari, pentru a-l pastra ca amintire.


Plaja, bucurie, rochie alba. Ne poti spune o poveste cu elementele date?

Aceste elemente fac scenariul unei vacante in Italia, pe care tocmai am avut-o saptamana trecuta. Am descoperit o zona minunata cu peisaje superbe in partea de sud a Italiei, in zona Foggia pe coasta Gargano. O zona nu foarte cunoscuta, dar destul de frecventata de vedetele din intreaga lume. O sa va povestesc mai multe pe blog incepand de saptamana viitoare. Iubesc Italia si stilul atat de cool si de glamour al italienilor. Pentru mine este genul de vacanta perfecta.

Citește și:

Credit Foto: Alexandru Cristea

Styling: Alina Vlad

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.