Setari Cookie-uri

Senzatie in jeansi!

Nu cred ca exista vreo senzatie mai placuta decat aceea de a te simti sexy, ca si cum nimic si nimeni nu-ti poate sta in cale. Asa ca daca nu ati experimentat-o pana acum va recomand sa incepeti s-o faceti, sa va autoeducati in acest sens, pentru ca, spre norocul nostru, sex-appealul exista in fiecare dintre noi si asteapta sa fie scos la iveala!

Ponturi pentru un look de senzatie:

1. Inainte de a lua startul in goana dupa perechea perfecta de jeansi, decide-te asupra partii corpului pe care vrei sa o subliniezi, in general, cea pentru care primesti cele mai multe complimente. Este la fel de posibil sa simti nevoia evidentierii unei alte parti, considerata subapreciata si care ar avea toate sansele sa se transforme intr-un atuu.

2. Alege culoarea potrivita! Ca si in cazul altor articole vestimantare, culorile mai inchise creeaza impresia unei siluete mai suple, dand look-ului o nota de rafinament, motiv pentru care sunt si alegerea cea mai buna pentru tinutele office. Jeansii inchisi la culoare arata fantastic pe orice corp, in timp ce jeansii deschisi la culoare, mai pretentiosi, sunt recomandati spre purtare in timpul liber, in outfit-uri mai casual.

3. Aveti grija la detalii! Unul dintre cele mai importante detalii il reprezinta buzunarele, a caror prezenta sau lipsa, forma sau marime, poate schimba radical aspectul dorit. Nu stiu daca stiti dar nu toate buzunarele atrag atentia in mod fericit asupra partii dorsale. Buzunarele mici accentueaza un fund mare, in timp ce buzunarele mai mari au un efect contrar. Si daca nu vreti sa scoateti prea mult in evidenta, evitati, pe cat posibil, pantalonii care au aplicate foarte multe buzunare.

4. Nu abuzati de lycra! Aveti mare grija la cantitatea de lycra din jeansii pe care ii doriti, sa fie nici prea mica, adica atat cat sa va simtiti confortabil, dar nici prea mare, incat sa va deformeze.

5. Formati-va propriul stil, avand grija sa respectati in linii mari tendintele, fara a deveni sclava lor. Spre exemplu, pentru blugii cu talia inalta sau cei largi (xxl), doua aparitii de senzatie in colectiile din acest sezon ale marilor designeri, opati cu incredere daca vreti sa accentuati talia (si picioarele in cazul taliei inalte), si mai putin posteriorul. In plus, jeansii "obisnuiti", adica aceia drepti si usor evazati de la genunchi in jos, flateaza orice silueta, asa ca daca gasiti o astfel de pereche care va place, aveti unda verde in achizitionarea ei.

6. Si poate cel mai important sfat: nu lasati shopping-ul sa va domine! Desi e destul de greu sa nu te enerveze ceva sau cineva in timpul unei sesiuni de shopping, si desi e dificila gasirea perechii potrivite de jeans, nu lasati shopping-ul sa va domine.

Un articol de Silvia Nistor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.