Setari Cookie-uri

Am cautat cele mai accesibile si dragute veste de toamna

Vesta este articolul vestimentar care nu isi pierde niciodata farmecul, indiferent de ce este in tendinte. Poart-o si in aceasta toamna daca vrei sa ai un outfit de invidiat pe timp de ploaie si vant.

Pentru mine, vesta este acel articol vestimentar pe care il port cu drag in diminetile racoroase de toamna, in drum spre birou, sau pe care il imbrac la o joaca cu zapada in curtea cabanei de la munte.

Tot vesta ma ajuta sa ma simt eleganta si sa inspir incredere si respect, daca aleg modelul potrivit si il combin cu outfitul office.

Vesta super calduroasa

Te indispui cand te uiti pe geam si vezi oamenii infofoliti din cauza ploii si a vantului? Nu ar trebui sa iti mai faci griji atata timp cat exista o vesta calduroasa care sa te protejeze. Vesta din imagine este o piesa vestimentara eleganta, confectionata din blana si stofa.

vesta-din-blana-si-stofa

Vesta din blana si stofa: 169 lei (bogas.ro)

Vesta super chic

Acest model de vesta este atat de frumos! Merge asortat atat la o tinuta eleganta, cat si la una sport. Este placut la atingere, fiind confectionat din blana ecologica, si te apara de frig datorita captuselii.

Citește și:

vesta-neagra-din-blana-ecologica

Vesta neagra din blana ecologica: 235 lei

Vesta placuta la atingere

Pentru tinerele mereu cochete si obisnuite sa atraga atentia asupra lor, am ales acest tip de vesta argintie cu guler din blanita. Este potrivit pentru o iesire in oras seara.

vesta-cu-blanita-din-piele-matlasata

Vesta din piele matlasata: 169 lei (bogas.ro)

Vesta eleganta

Chiar daca esti o persoana eleganta si mersul pe tocuri este o nimica toata pentru tine, vesta poate oferi un plus de eleganta outfitului tau. Alege un model confectionat dintr-un material fin, intr-o singura nuanta, cu buzunare, si ai sa vezi ca se potriveste de minune cu pantofii stiletto si geanta office.

vesta-eleganta-din-neopren

Vesta din neopren: 119 lei (bogas.ro)

Vesta pentru intalnirile de afaceri

Desi este un model casual confectionat din tricot neted, vesta din imagine am asociat-o imediat cu momentul in care trebuie sa faci impresie bun in fata unui partener de afaceri sau la un interviu. Materialul este subtire, nu are inchidere si este prevazut cu buzunare.

Citește și:

vesta-gri-din-tricot-neted

Vesta din tricot neted: 109,90 lei - redus de la 159,90 lei (answear.ro)

Vesta pentru femeile sportive

Vesta din colectia Only este un model confectionat din material matlasat, izolat cu captuseala, fason drept, buzunare oblice, gluga stransa cu snururi si incheiere cu fermoar. Primeste-o in garderoba ta si o sa indragesti mai mult zilele cu ploaie!

vesta-neagra-cu-gluga

Vesta neagra cu gluga Only: 179,90 lei (answear.ro)

Vesta pentru spiritul tanar

Daca ti-a atras atentia aceasta vesta, inseamna ca esti o persoana careia ii place sa poarte haine viu colorate intr-o multime de oameni imbracati in gri si negru. Ai un spirit tanar, vesel si optimist, iar asta aduce un plus frumusetii cu care ai fost inzestrata.

vesta-rosie-cu-gluga

Vesta rosie cu gluga Only: 179,90 lei (answear.ro)

Vesta pufoasa

Revin in fiecare an cu drag in casa unde a copilarit mama... in casa bunicilor. Cea mai mare placere ramane aceea de a-mi petrece timpul in curte, la o masuta de lemn cu scaune joase, rascolind amintiri alaturi de cei dragi. Pentru astfel de momente, cand toamna capricioasa pune stapanire pe sat, pastrez o vesta pufoasa care sa ma incalzeasca si sa ma tina cat mai mult afara din casa.

Citește și:

vesta-alb-cu-gri

Vesta alb cu gri: 143 lei (mycloset.ro)

Modele elegante de veste

Daca ai o intalnire de afaceri, o sedinta importanta sau doar esti o fana infocata a rochiilor si a fustelor, trebuie sa pastrezi in dulap o vesta eleganta cu cordon! Este acea vesta tip rochie, care iese putin din tiparul clasic al vestelor.

veste-elegante

Rochie-vesta Only: 184,99 lei - redus de la 264,99 lei (zoot.ro)

Vesta maro cu cordon Only: 219,99 lei (zoot.ro)

Vesta neagra lunga Only: 219,99 lei (zoot.ro)

Modele groase de veste

Daca ma imaginez pe mine intr-un peisaj de toamna/iarna la munte, cele trei modele de vesta din imaginea de mai jos sunt cele pe care le-as pune in bagaj pentru o vacanta de neuitat. Sunt groase, sunt pufoase, sunt calduroase, sunt exact ce mi-as dori sa port intr-o zi friguroasa.

veste-groase

Vesta de blana Vila: 175 lei (zoot.ro)

Vesta cu model Lipstick Boutique: 78 lei (zoot.ro)

Citește și:

Vesta din blana artificiala Perla: 155 lei (zoot.ro)

Modele calduroase de veste

Cand aud cuvantul "vesta", acest model este primul care imi apare in minte. Cand ma gandesc la zilele friguroase si ploioase, tot acest model este cel care imi trece prin cap. Este vesta care te protejeaza perfect de frig si de ploaie, ideala pentru oamenii sportivi.

veste-calduroase

Vesta matlasata Only: 174,99 lei (zoot.ro)

Vesta bleumarin s.Oliver: 108 lei (zoot.ro)

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.