Setari Cookie-uri

Back to the office: prima zi la job. Cu ce te imbraci?

Cum sa te imbraci in prima zi de munca pentru a avea o tinuta impecabila

Multe zile incep cu laitmotivul “Eu cu ce ma imbrac azi?” Dar prima zi dupa vacanta sau prima zi la un nou loc de munca va genera mai multe intrebari si mai multe anxietati. Daca nu esti pregatita! Dar astazi, exact asta facem: te pregatim sa ii iei pe toti cu asalt!

Fie ca va fi prima zi la un nou loc de munca, fie ca ti s-a terminat concediul si te intorci la job, in prima zi trebuie sa fii impecabila. Vei fi oricum in centrul atentiei, si ca “new girl” si ca exotica colega ce tocmai s-a intors bronzata si relaxata si “Povesteste-ne, fata, cum a fost?”. Nu lasa insa garda jos, cat timp te intreaba ce si cum, colegele tale de job vor analiza fiecare detaliu al tinutei tale. Ca asa suntem noi, femeile: mereu cu ochii la detalii! Asa ca, hai sa stabilim elementele tinutei tale perfecte la birou!

1. Daca esti adepta unei tinute feminine, te sfatuim sa alegi piese vestimentare ce dezvaluie putin din minunatul bronz cu care te-ai intors. O bluza sau o camasa cu maneca scurta, o fusta midi, cu lungimea imediat sub genunchi si o pereche de sandale vor arata exact atat cat trebuie. Alege o camasa bej, nude sau pastel, astfel bronzul va fi mai “domol” decat daca alegi alb.

Citește și:

Pont: pentru un astfel de mix se potriveste o geanta de mana, intr-o nuanta tare. Te sfatuim sa te joci cu micile accente de contrast, intr-o tinuta bazata pe neutre.

Camasa, 369, 90 lei

Fusta, 284,99 lei

Sandale, 32,67 euro

Geanta, 399 lei

2. Daca vrei sa porti un outfit de inspiratie androgina, nu exagera cu liniile masculine si cu detaliile sobre! Pana la urma, nu vrei sa fii tu “tipa aia intepata”, nu? Asa ca, alege o salopeta eleganta, fluida, bine croita. Adauga mici bijuterii – daca zona gatului este plina de detalii, alege bratara si ceas; daca, dimpotriva, overall-ul are maneci lungi cu mansete, opteaza pentru niste cercei chic.

Pont: in cazul unui jumpsuit office, incaltamintea trebuie sa fie cu toc. Alege stiletto sau pumps, ton in ton cu salopeta, insa intr-o textura interesanta. In ceea ce priveste geanta, alege un model de umar – poate unul cu textura metalica sau lucios.

Citește și:

Salopeta, 199,99 lei

Bratara, 109 lei

Cercei, 139 lei

Ceas, 79,99 lei

Geanta, 579,90 lei

foto prima pagina: indira's work, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.