Setari Cookie-uri

Top prints: cele mai HOT imprimeuri pentru toamna/iarna 2016-2017

Motivele si imprimeurile in tendintele de toamna/iarna 2015-2016

Descopera cele mai chic tendinte in materie de printuri, grafisme, patternuri si motive ale sezonului rece urmator

Fiecare sezon vine cu “obiceiurile” lui. Alte croieli, alte culori, alte texturi si alte imprimeuri. Iar toamna/iarna 2017-2017 imbina atatea influente si surse de inspiratie incat poate fi denumit cu adevarat eclectic. Putem categorisi motivele sezonului rece urmator in 5 capitole importante, in cinci trenduri macro, daca vrei:

1. Animal-print – zebra + leopard – da, animal-print-ul de toamna 2016 e foarte specific. Sa fie leopard sau zebra sau deloc! Pe catwalk, dungile zebra au insotit culorile electrice si vinilul, in mixuri a la anii ’80-’90 iar leopardul a fost in piese dominante, rareori alaturi de alte printuri, si in general completat de griuri, negru si pe alocuri cu accente cromatice acide (cel mai des, rosii)

Citește și:

Geanta minimalista, 115,00 lei

Sacou, 60 lei

2. Tartan si carouri - Ecosez scotian, tartan britanic, carouri mici ce amintesc de tinutele Printului de Wales – orice textura in patratele si-a facut loc pe runway si trebuie sa-si faca loc si-n garderoba ta. Combina-l cu gulere retro sau accesorii rock, de tip choker ori cizme lungi.

Rochie, 200 euro

3. Mix Floral – flori mici, stilizate, grafice, sau dimpotriva aproape de natural, in “buchete” Baroce, brodate sau chiar aplicate – florile au umplut catwalk-urile. Poarta-le Boho cu tricotaje, cu tenta punk-hippie, alaturi de geci de piele sau “nomad style” in layere la fel de inflorate.

Tunica, 114,90 lei

Jacheta, 74,90 lei

4. Buline/Dungi/Geometrisme – Geometricul de toamna/iarna nu e tocmai sofisticat. S-au intalnit mici buline pe ici pe colo (uneori sub aspect de picatele – mai ales in hainele colorate din blana) si ceva dungi, suav schitate pe fond gri sau neutru, in costume cu pantaloni, de exemplu.

Citește și:

Pulover, 219 lei

Camasa neagra, 99 lei

5. Stelutele – imprimate sau aplicate au facut “Casa buna” cu jachetele Biker din piele, cu fustele tip tutu, bocancii si texturile metalice, intr-un look rock-chic.

Rucsac, 109,90 lei

foto prima pagina: BigLike Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.