Setari Cookie-uri

Rochii de toamna adorabile la preturi accesibile

Toamna asta uita de frig, de vant si de ploaie! Pastreaza-ti feminitatea si stilul elegant combinand cizmele de ploaie si pelerina cu rochia perfecta!

Mi-am comandat online o pereche rezistenta de cizme de ploaie, am pe lista doua geci impermeabile pe care urmeaza sa mi le cumpar... imi mai ramane doar sa aleg 2-3 modele de rochii pentru ca toamna mea sa fie diferita de cea din ceilalti ani.

Impartasesc cu tine cateva dintre modelele de rochii care mi-au atras atentia si care m-ar salva in orice ocazie.

Rochie alba cu imprimeu albastru

Pentru zilele de toamna cu soare, alege sa porti o rochie midi cu maneci trei sferturi in nuante vii. Acest model cu imprimeu floral si mulat pe corp este potrivit pentru o zi optimista petrecuta la birou, dar si pentru intalnirea cu persoana iubita.

rochie-albastra-cu-imprimeu

Rochie albastra cu imprimeu: 199 lei (starshiners.ro)

Rochie eleganta cu imprimeu floral

Te simti in stare sa primesti o avalansa de complimente si sa suporti privirile tuturor colegilor atintite asupra ta? Daca da, iar atitudinea ta este una corespunzatoare femeii independente si puternice, atunci poarta aceasta rochie cu imprimeu floral, rosu pe negru.

Citește și:

rochie-cu-imprimeu-floral

Rochie neagra cu imprimeu floral: 159 lei (starshiners.ro)

Rochie casual tricotata

M-as simti oricand bine in pielea mea daca rochia pe care as purtat-o ar fi ca cea din imagine. Un model casual tricotat, cu decolteu in V, maneci lungi, de culoare gri si foarte calduroasa.

rochie-tricotata

Rochie tricotata: 179,90 lei (bonprix.ro)

Rochie alba de toamna

O rochie alba de toamna care se remarca prin simplitate si bun gust si este confectionata din bumbac mi-ar asigura tinuta perfecta pentru o zi obisnuita la birou in care vreau sa eman voie buna.

rochie-alba

Rochie alba: 119,90 lei (bonprix.ro)

Rochie midi eleganta

Rochia neagra nu ar trebui sa lipseasca din dulapul tau! Pana si eu am trei modele puse deoparte, cu toate ca rar ma imbrac in rochie, mai ales daca nu este vara. Modelul din imagine poate fi asortat cu o pereche de pantofi cu toc pentru o tinuta eleganta, dar si cu o pereche de tenisi sau sandale joase pentru un outfit casual de zi cu zi.

Citește și:

Rochie midi neagra

Rochie midi neagra: 109 lei (zonia.ro)

Rochie neagra casual

Imi doream sa fiu eleganta si feminina fara sa port tocuri si mi-am dat seama acest lucru este posibil in momentul in care am indraznit sa ies din casa imbracata intr-o rochie neagra simpla si cu o pereche de sandale joase in picioare.

Rochie neagra casual

Rochie neagra casual: 89,90 lei (bonprix.ro)

Rochie mulata cu imprimeu colorat

Sunt de acord sa ne imbracam in ton cu vremea de afara, insa nu sunt de acord sa renuntam la hainele viu colorate in zilele in care soarele se ascunde de noi. De aceea am sa admir si am sa sustin femeile care poarta rochii colorate sau cu imprimeuri prin ploaie si prin vant.

Rochie mulata cu imprimeu floral

Rochie mulata cu imprimeu: 169 lei (starshiners.ro)

Rochie casual bej

Rochia asta este, fara indoiala, genul meu de rochie: dreapta, simpla si cu maneci lungi. Stiu ca o pot purta atat cu ghete, cat si cu pantofi sport, dar si cu o pereche de pantofi cu toc sau platforma, pentru o tinuta mai eleganta.

Citește și:

Rochie scurta bej

Rochie scurta bej: 129 lei (zonia.ro)

Rochie vintage de toamna

Imi place atat de tare aceasta rochie, incat imi este greu sa gasesc cuvintele potrivite care sa o descrie. Desi sunt adepta stilului casual, recunosc ca aceasta rochie vintage cu maneci lungi si imprimeu m-a cucerit... Atat de tare, incat deja se afla in cosul de cumparaturi.

Rochie vintage

Rochie vintage: 89 lei (wildfashion.ro)

Rochii de toamna clasice

Pentru un outfit elegant si din dorinta de a fi in ton cu atmosfera sumbra a zilelor de toamna, am selectat trei modele de rochii in nuante inchise. Se potrivesc atat pentru orele petrecute la birou, cat si pentru iesirile in oras sau la film.

Rochii de toamna

Rochie albastra cu maneci lungi Vero Moda: 139,99 lei (zoot.ro)

Rochie lunga cu imprimeu floral: 204,99 lei (zoot.ro)

Rochie albastra cu aplicatii: 109,99 lei (zoot.ro)

Rochii de toamna colorate

Pentru ca o culoare are puterea sa schimbe starea de spirit a celui care o poarta, mai am inca trei rochii colorate pentru zilele racoroase de toamna. Nu uita sa iei cu tine si o jacheta care sa te protejeze si mai bine de ploaie si de vant!

Citește și:

Rochi ide toamna colorate

Rochie midi visinie: 164,99 lei (zoot.ro)

Rochie galbena cu guler: 234,99 lei (zoot.ro)

Rochie gri deschis: 204,99 lei (zoot.ro)


Nu e greu sa gasesti rochia care sa se potriveasca stilului tau! Trebuie doar sa aloci ceva mai mult timp cautarilor pe magazinele online si o sa te convingi ca nu mai e nevoie sa pierzi vremea in mall.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.