Setari Cookie-uri

Ceasuri de dama pentru toate stilurile

Nu pierde niciodata notiunea timpului si, mai important, nu ii lasa pe ceilalti sa te astepte! Asorteaza stilului tau ceasul potrivit si ai sa vezi cum viata ta capata alt sens.

Nu am fost niciodata fana a bijuteriilor sau a ceasurilor. Abia daca ma obisnuiesc sa imi pun dimineata o pereche de cercei in urechi, d-apai sa mai vorbesc de alte accesorii.

Cu toate astea, au trecut cam 8 ani de cand am avut in fata ochilor mei ceasul perfect. Era subtire, negru in totalitate (inclusiv ecranul) si foarte micut. Nu mi l-am cumparat la momentul respectiv, iar acum nici ca am mai dat de acel model.

Am descoperit insa pe magazinele online o multime de alte modele de ceasuri simpatice cu care cred ca m-as obisnui la mana. Nu d-alta, dar imi place maxim cum se vede un ceas la mana cuiva.

Ceasuri unisex

Cum nu imi sta in fire sa port ceas, nu ar strica ca prietenul meu sa aiba un model pe care il pot imprumuta si eu din cand in cand. Chiar ma gandesc ca poate o sa imi placa la un moment dat atat de tare de un ceas incat o sa vreau sa imi cumpar unul numai pentru mine. Pana atunci, un ceas unisex este un inceput bun.

Citește și:

Ceasuri unisex

Ceas Triwa Falken unisex din piele: 759,99 lei (zoot.ro)

Ceas maro cu negru din piele Harold Cheapo: 249,99 lei (zoot.ro)

Ceas unisex Niben, de la Triwa, din piele: 759,99 lei (zoot.ro)

Ceas unisex Komono Winston galben: 379,99 lei (zoot.ro)

Ceasuri elegante

Sa ai o tinuta eleganta din cap pana in picioare nu este deloc greu. Am selectat cateva ceasuri de calitate si finute ale unor producatori mari care sa te ajute sa iti completezi tinuta office sau pe cea eleganta, in functie de ocazie.

Ceasuri elegante

Ceas Tommy Hilfiger: 829,90 lei (answear.ro)

Ceas argintiu DKNY: 549,90 lei (answear.ro)

Ceas rotund Fossil: 739,90 lei (answear.ro)

Ceas antialergic DKNY: 799,90 lei (answear.ro)

Ceasuri sport

Nu trebuie sa imbraci neaparat un trening ca sa iti asortezi ceasul sport cu tinuta. O rochie simpla, intr-o singura nuanta, un tricou sau un pulover oversized fac casa buna cu un ceas cu bratara din silicon al carui aspect pe cat de barbatesc pare, pe atat de bine da la mana unei femei. Opteaza pentru variantele rezistente la apa.

Citește și:

Ceasuri sport

Ceas albastru din silicon: 74,90 lei (bonprix.ro)

Ceas negru de la Adidas: 439,90 lei (answear.ro)

Ceas cu bratara de silicon: 72,90 lei (bonprix.ro)

Ceas colectia Ice-Watch: 439,90 lei (answear.ro)

Ceasuri casual

Un ceas cu motive florale sau cu un alt imprimeu simpatic aduce un plus tinutei. Un efect placut il are si ceasul cu mai multe cureluse, iar pentu femeile cu un simt al umorului dezvoltat recomand cu zambetul pe buze ceasul cu orele alandala.

Ceasuri de mana

Ceas cu motiv floral: 84,90 lei (bonprix.ro)

Ceas de dam colorat Komono Estelle Silver: 299,99 lei (zoot.ro)

Ceas cu bratara multipla: 99,90 lei (bonprix.ro)

Ceas cu bratara bej: 79,99 lei (melimeloparis.ro)

Tie care stil ti se potriveste cel mai bine?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.