Setari Cookie-uri

Ce personalitate ai in functie de pantofii pe care ii porti

Spune-mi ce pantofi iti plac ca sa iti spun cum esti.

Esti o tipa activa. Adori plimbarile in aer liber si cand ai zile de concediu fugi pe munte. Esti o tipa pentru care cariera este foarte importanta si intre doua sedinte strecori o intalnire de business. Esti jucausa, copilaroasa si cand nu iesi cu prietenele la o terasa, alergi cu cainele prin parc, sau te plimbi cu bicicleta pe strazile orasului. Esti romantica si adori serile cu dans sau in compania lui. Punem pariu ca ghicim ce incaltaminte porti?

Si pantofii, ca si intreaga garderoba sunt “simboluri” ale personalitatii tale. Ei completeaza cartea ta de vizita, pentru ca da, tinuta cu care te afisezi este cartea ta de vizita. Asa ca, hai sa vedem ce personalitate ai in functie de pantofii pe care alegi sa ii porti si invers:

1. Daca alegi balerinii, cu siguranta esti o tipa copilaroasa, volubila,romantica, cu un caracter creativ, ludic. Fie ca ii combini cu rochite vaporoase feminine, fie ca ii porti la jeans, sau la job, balerinii mai spun ceva: vrei sa fii feminina dar alegi cu confortul, deci esti o tipa practica!

Citește și:

Balerini, 135 lei

2. Daca optezi pentru pantofii cu toc – pumps, stiletto, tocuri groase – e semn ca esti o tipa precupata de aspectul fizic. Esti mereu la patru ace, esti feminina prin definitie, ba mai mult esti mandra de feminitatea ta si nu te temi s-o exploatezi. Esti in acelasi timp extrovertita si sexy, atragatoare.

Pantofi cu toc, 204,99 lei

3. Daca primii pe lista de shoe-shopping sunt pantofii flats, de inspiratie androgina te anuntam ca esti o tipa care-si doreste sa fie intr-o functie de conducere, esti o tipa puternica, independenta si ai gusturi rafinate. Cu siguranta nimeni nu te calca in picioare!

Pantofi cu talpa joasa, 199,90 lei

4. Daca alegi pantofii sport – tenisi, sneakers, joggers sau adidasi - esti cu siguranta femeia care pune confortul pe primul plan. Nu te intereseaza parerea celor din jur, atata timp cat tie iti este bine.

Citește și:

Pantofi sport, 384,99 lei

5. Daca in incaltamintea predomina calapodul cu platforma, esti genul de femeie care stie ca aspectul conteaza dar nu neglijeaza confortul. Esti uneori nehotarata si ai vrea sa ii impaci pe toti.

Pantofi cu platforma, 579 lei

6. Daca iti alegi botine, boots, ghete sau bocanci tinem sa iti spunem ca esti o rebela cu sufletul tanar. Daca atunci cand intri intr-un magazin de incaltaminte zaresti talpa punk-rock de bocanc esti cu siguranta genul de femeie care investeste in propria persoana! Esti genul careia trebuie sa ii castigi atentia. Am ghicit? Te-am ghicit?

Ghete, 319,99 lei

foto prima pagina: Kaspars Grinvalds, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.