Setari Cookie-uri

Aceeasi rochie, 3 stiluri diferite

Invata sa combini hainele pe care le ai deja intre ele si iti vei da seama ca nu este nevoie sa ai un sifonier plin cu articole vestimentare pentru a arata bine in fiecare zi.

Vedeta materialului meu este o rochie de la Zoot, cu un design simplu, dar care te scoate garantat din banal.

Mi-a placut mult, asa ca mi-am imaginat cum as putea sa o combin ca sa o pot purta atat la birou - cand stiu ca am o sedinta sau o intalnire importanta, cat si la plimbare in oras sau la o ieseala cu prietenele pe timp de seara.

Tinuta casual

Un outfit casual a fost intotdeauna pe placul meu. Imi plac hainele, admir femeile care isi dau silinta la primele ore ale diminetii ca sa arate impecabil, dar eu sunt o fire mai comoda, iar asta inseamna ca stilul casual este cel care ma caracterizeaza.

Asa ca am luat rochia si am combinat-o cu o pereche de espadrile lejere cu particule stralucitoare (pentru ca ma fac sa ma simt ca si cum as veni de pe alte meleaguri) si o geanta de mana incapatoare. Acum sunt gata sa incep ziua cu zambetul pe buze si simtindu-ma bine in pielea mea.

Citește și:

Tinuta casual

Rochie cu model alb negru Alchymi: 140,90 lei - redusa de la 234,99 lei (zoot.ro)

Geanta de mana Gionni Sybil: 117,50 lei - redusa de la 234,99 lei (zoot.ro)

Espadrile cu particule stralucitoare: 69 lei (depurtat.ro)

Tinuta office

Nu ma imbrac des in haine office, dar cand o fac ma asigur ca nu o sa dau gres. Rochia neagra este piesa vestimentara care iti spune ca succesul este garantat in ceea ce priveste outfit-ul office, dar de ce sa nu incerc un alt model?

Am luat rochia cu model alb negru si i-am adaugat un ceas micut si finut de la Fossil, o geanta neagra office si o pereche de pantofi cu toc.

Tinuta office

Rochie cu model alb negru Alchymi: 140,90 lei - redusa de la 234,99 lei (zoot.ro)

Ceas din otel inoxidabil Fossil: 549,90 lei (answear.ro)

Geanta neagra Dorothy Perkins: 124,99 lei (zoot.ro)

Pantofi negri cu toc: 69 lei (superpantofi.ro)

Tinuta de iesit in oras

Chiar si atunci cand ies in oras, aleg sa port un outfit simplu, care sa ma ajute sa ma simt bine in pielea mea. Un outfit simplu, insa de efect.

Citește și:

In aceasta situatie, rochia vedeta a fost combinata cu o pereche de botine cu toc inalt, dar comod, si o geanta de mana neagra cu pietre. Pentru ca serile de toamna sunt destul de racoroase, pe deasupra voi purta un mantou negru elegant.

Tinuta de iesit in oras

Rochie cu model alb negru Alchymi: 140,90 lei - redusa de la 234,99 lei (zoot.ro)

Mantou negru: 149,90 lei (bonprix.ro)

Botine comode: 129 lei - reduse de la 159 lei (matar.ro)

Geanta de mana Vero Moda: 109,99 lei - redusa de la 154,99 lei (zoot.ro)

Tu de cate ori ai incercat sa combini un articol vestimentar cu alte piese si accesori astfel incat sa creezi tinute pentru mai multe stiluri si ocazii?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.