Setari Cookie-uri

Pijamale cochete pentru nopti relaxante si un somn linistit

Pijamaua este piesa vestimentara care ma face cu adevarat sa ma simt ca acasa, motiv pentru care am fost curioasa sa vad ce modele imi pun la dispozitie magazinele online. Aah, le-as cumpara pe toate!

Daca nu esti Marilyn Monroe, care a declarat ca in pat poarta doar cateva picaturi Channel No.5, atunci o sa iti placa ce o sa vezi mai jos.

Pijama eleganta din satin

Ca sa ma simt ca o diva, aleg sa port chiar si atunci cand dorm pijamale sau camasi de noapte din material fin. O pijama neagra din satin cu broderie aurie aplicata ma face sa visez ca sunt o doamna cocheta care cauta sa se simta eleganta in orice moment al zilei.

Pijamale elegante

Pijama neagra: 194 lei (astratex.ro)

Pijama scurta cu model

Cat inca mai este caldut si pot sa stau in casa cat mai sumar imbracata, o sa imi comand aceasta pijama care mi-a ajuns direct la inima. Modelul ma duce cu gandul la casa bunicilor, la stilul de viata de la tara si teleporteaza intr-o curte cu animale si pasari, dimineata pe racoare.

Pijamale cu model

Pijamale scurte cu model: 59,90 lei (quick24.ro)

Camasa de noapte cu mesaj

"Nascut sa dorm"? Da! Este un mesaj pe cat se poate adevarat pentru fiecare dintre noi. Seara poate ne prinde o ora tarzie pana adormim, dar a doua zi ne dam seama ca trezitul de dimineata nu este pentru noi, stare care se prelungeste tot restul zilei.

Citește și:

Camasa de noapte albastra

Camasa de noapte: 39,90 lei (bonprix.ro)

Camasa de noapte cu Snoopy

Nu am fost niciodata fana a indragitului personaj Snoopy, insa stiu ca prietena mea cea mai buna este. Cele mai multe articole vestimentare cu Snoppy au fost pijamalele, iar eu sunt fericita ca am gasit din timp cadoul pe care i-l voi da de ziua ei in luna octombrie.

Camasa de noapte Snoopy

Camasa de noapte in dungi: 72,90 lei (bonprix.ro)

Pijamale albastre cu imprimeu

Pijamale scurte

Albastru este o culoare optimista, de aceea imi place sa il port cat se poate de des. Seara, cand ma pun in pat si incep sa visez cu ochii deschisi, pijamalele cu care sunt imbracata imi influenteaza si mai puternic starea, iar asta inseamna ca o pijama albastra cu model colorat este fix pe gustul meu.

Pijamale albastre scurte DKNY: 159,90 lei - reduse de la 299,99 lei (answear.ro)

Pijamale din bumbac Guess

Cand nu stim cu ce sa dormim imbracate ca sa nu ne fie nici prea cald, nici prea frig, ne ramane de ales o pijama cu pantaloni scurti si bluza cu maneca trei sferturi. Sub patura o sa ne ofere tot confortul de care am nevoie pentru un somn linistit.

Citește și:

Pijamale scurte

Pijamale din bumbac Guess: 139 lei - reduse de la 399 lei (fashiondays.ro)

Pijama cu inimioare

Fii o dulceata de femeie in intimitatea casei tale! Lasa-i pe cei care locuiesc cu tine sa se contamineze cu fericire si optimism de la tine, iar asta se poate doar daca le zambesti dintr-o pijama cu inimioare, alb cu roz. Model exclusiv pentru fetele dulci!

Pijamale colorate

Pijamale trei sferturi: 68,99 lei (instylio.ro)

Salopeta de dormit model zebra

Ma amuza copios salopetele pufoase care imita animale sau personaje din desene animate. Nu le-am incercat, dar sunt tentata sa imi cumpar si eu una. Sunt potrivite chiar si pentru o petrecere in pijamale sau o noapte de filme cu prietenii.

Pijamale salopeta

Salopeta de dormit: 98 lei (wildfashion.ro)

Pijamale pufoase tip salopeta

Nu cred ca m-ar lasa inima sa dorm intr-o salopeta pufoasa, dar as tine-o pe mine de dimineata pana seara. Este perfecta pentru serile racoroase petrecute la curte, cand vrei sa stai si in casa, dar si afara fara sa te schimbi de fiecare data.

Citește și:

    Pijamale salopeta

    Pijamale salopeta: 109 lei (wildfashion.ro)

    Pijamale negre cu model colorat

    Ma incanta maxim ideea de pijama neagra, la fel cum ma incanta si lenjeria de pat neagra. Nu pe timp de vara sau de primavara, ci iarna, cand imi place sa ma cuibaresc sub plapuma in pijamalele mele calduroase.

    Pijamale din bumbac

    Pijamale negre Kensie: 82 lei - reduse de la 394 lei (b-mall.ro)

    Pijamale cu mesaj magic

    Acest model de pijama nici ca se putea sa ma caracterizeze mai bine. Am o pasiune nebuna pentru strumfi si mi-ar placea sa pot calatori in lumea lor magica. "Just Magic" este mesajul inscriptionat pe bluza, mesaj care descrie exact ce se petrece in casele oamenilor cand se lasa seara.

    Pijamale lungi

    Pijamale lungi gri: 64,90 lei (bonprix.ro)


    Tie cum iti place sa dormi imbracata?

    Sursa Foto FrontPage: shutterstock.com

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.