Setari Cookie-uri

Cum sa imbracam o rochie in orice moment al zilei

Alege o rochie versatila pe care s-o porti office, casual, sport sau la party

Toate am trecut prin ziua aceea luuuunga si pliiina! Ziua aceea pe care, dupa ceva timp, o descrii ca fiind “atat de faina” cat si “horror”. Ziua aceea interminabila, care debuteaza la birou. Si in pauza de pranz ai vreo intalnire de afaceri, sau una cu iubitul si va plimbati prin parc, si-apoi fugi la un cocktail sau vreun party. O stii, da? E ziua aceea in care ti-ai fi dorit sa ai dulapul cu tine. Dar mai bine alegi piesa de baza – rochia perfecta si o accesorizezi diferit, nu?

Chiar daca nu intri in categoria femeilor extrem de ocupate, care au zilele pline, cu siguranta iti doresti rochia aceea perfecta, versatila indiferent de ocazie. Fie ca o porti la job. Fie ca alegi o dupa-amiaza sport, sau dimpotriva mergi la o petrecere. Suna complicat ca aceeasi rochie sa poata fi sport, casual office sau de ocazie? Stai linistita, am cautat noi modelul ideal + incaltamintea, gentile, accesoriile si bijuteriile cu care s-o stilizezi. Asadar:

Citește și:

1. Office/business – Acest model de rochie, aproape “basic”, ce sublinieaza corpul intr-un mod rafinat, cu mici detalii chic (decupajele din zona decolteului) poate fi rochia business perfecta. Poart-o cu stiletto aurii si o geanta nude. Adauga un ceas-statement si tinuta ta office e gata.

Rochie, 159,99 lei

Stiletto aurii, 190 ron

Geanta, 139 lei

Ceas, 1068 ron

2. Sport/Casual – Poti combina acest gen de rochie cu pantofi-sport sau cu flats ori balerini si n-o sa simti cand trece ziua. Daca adaugi o geanta mare tip-sacosa si un set de bratari, esti pregatita sa iei orasul cu asalt!

Rochie, 159,99 lei

Tenisi, 159,99 lei

Balerini, 174,99 lei

Flats, 284,99 lei

Geanta, 1000 ron

Bratari, 159,99 lei

3. Party/Cocktail – O rochie simpla dar de efect precum aceasta este “panza” perfecta pe care sa pictezi outfit-ul sexy, feminin, de ocazie. Asorteaza-o sandale argintii si un clutch intr-o culoare tare si o pereche de cercei ce ies in evidenta. Prinde-ti parul intr-un coc ravasit si poti petrece pana dimineata!

Citește și:

Rochie, 159,99 lei
Sandale, 148 lei
Plic, 379 lei
Cercei, 19,90 lei

foto prima pagina: kiuikson, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.