Setari Cookie-uri

Sexy si rea? Sau sexy si cuminte?

Indiferent de sezon, poarta hainele din piele cu incredere! Sunt sexy, sunt practice, sunt comode si intotdeauna in tendite.

Stiu ca poate parea ciudat, insa inca sunt femei care nu au purtat pana in prezent o piesa vestimentara din piele sau imitatie de piele. Unele dintre noi au spart gheata datorita modelelor frumoase de geci, insa pantaloni, rochii sau fuste, nici gand de purtat. Fie pentru ca au ramas cu conceptia gresita pe care multe am avut-o despre hainele din piele, fie pentru ca au impresia ca nu le avantajeaza.

Ei bine, pe mine ma atrag hainele de piele, de aceea am cautat cu atentie cele mai accesibile si dragute articole, pe care le putem purta atat la ocazii speciale, cat si in zilele obisnuite.

Fusta midi cu deschiere pe picior

In combinatie cu o camasa, acest model de fusta cu deschidere pe picior aproape ca ne convinge ca poate fi purtat si la birou. Sa nu ne lasam pacalite! Aceasta fusta obraznica din piele ecologica este potrivita pentru o seara petrecuta pe ringul de dans sau o iesire cu prietenii la terasa.

Citește și:

Haine de piele: Fusta midi cu deschidere pe picior

Fusta midi cu crapatura: 100 lei (starshiners.ro)

Bluza casual

Daca afara nu sunt 30 de grade ca sa atragi tot soarele si toata caldura, poti purta lejer o bluza dintr-un material care imita pielea. Poti completa tinuta cu o pereche de pantaloni tot din piele, dar nu este obligatoriu, orice pantalon skinny fiind potrivit.

Haine de piele: Bluza casual

Bluza cu piele artificiala: 74,90 lei (bonprix.ro)

Pantaloni skinny

Sa porti pantaloni de piele in mijlocul zilei nu mai este o ciudatenie, asa cum era in urma cu cativa ani, cand tuturor ni se parea ciudat sa vedem pe strada fete imbracate in asa ceva. Pentru un look casual, poarta-i cu un tricou sau o bluza oversized si botine/ghete.

Pantaloni de piele

Colanti imitatie de piele: 129,90 lei (answear.ro)

Rochie office

Cine a spus ca este interzis sa mergi la locul de munca imbracata in haine de piele, s-a inselat! Modelul din imagine demonstreaza ca o rochie midi din piele poate fi eleganta, serioasa, cuminte si potrivita pentru o sedinta cu seful. Hmm... oare ce ar zice seful?!

Citește și:

Rochii office: Rochie midi din piele ecologica

Rochie midi maro: 151,20 lei (starshiners.ro)

Rochie rosie din imitatie de piele

Rosul pasional vine perfect in combinatie cu o rochie din imitatie de piele. Nu o recomandam pentru purtarea la locul de munca, insa pentru o plimbare in oras cu iubitul este tinuta adecvata.

Rochii rosii: Rochie din piele ecologica

Rochie scurta rosie: 185 lei (starshiners.ro)

Rochie cu decolteu inimioara

Rochia de fata spune ceva de genul: "sunt femeie independenta si cuminte, insa imi place sa ma distrez si sa cunosc oameni noi". As profita de farmecul ei pentru o seara petrecuta in club.

Rochii din piele: Rochie midi cu decolteu inimioara

Rochie midi cu decolteu inimioara: 179 lei (starshiners.ro)

Corset din piele perforata

Indrazneste sa fii sexy! Nu iti fie rusine sa intorci capete in orice incapere pasesti si sa primesti complimente de la necunoscuti. Un corset negru din piele ecologica perforata si dantela iti va oferi un look de invidiat. Incearca-l!

Citește și:

Haine din piele: Corset din piele ecologica

Corset din piele ecologica: 169,5 lei (inpuff.ro)

Compleu negru

Nu este nimic gresit in alegerea ta de a te imbraca intr-un compleu alcatuit din fusta si bustiera din piele ecologica. Ai grija, totusi, de locul unde te aflii si persoanele care sunt langa tine. Toata atentia va fi indreptata asupra ta, asa ca trebuie sa ai pe cineva care sa aiba grija de tine.

Haine de piele: Complet negru - fusta si bustiera

Compleu fusta si bustiera: 219,5 lei (inpuff.ro)

Pantaloni scurti aurii

Am vazut multe tinere imbracate in pantaloni scurti de piele chiar si toamna/iarna, atunci cand ii poarta cu dres pe dedesubt. Nu as recomanda aceasta combinatie, de aceea recomand o pereche de pantaloni aurii pentru ocaziile deosebite, cum ar fi seara de Revelion sau o noapte petrecuta in club.

Pantaloni scurti aurii

Pantaloni aurii Atmosphere: 109,5 lei (inpuff.ro)

Bustiera neagra

Combina o bustiera neagra din piele ecologica cu o pereche de pantaloni cu talie inalta si o jacheta pe deasupra. Obtii astfel un look sexy, dar care te face in acelasi timp sa te simti bine in pielea ta.

Citește și:

Haine din piele: Bustiera neagra

Bustiera neagra Atmosphere: 109,5 lei (inpuff.ro)

Geci de piele

Geaca de piele a devenit nelipsita din garderoba noastra, a femeilor. Nu exista primavara sau vara fara sa scoatem de la naftalina gecile noastre de piele/imitatie de piele si sa ne simtim formidabil. Ne feresc de ploi, de vant, de frig si ne ajuta sa obtinem un look de invidiat.

Am si eu cateva in dulap, diferite modele si diferite culori. Imi plac cu atat mai mult cu cat ma duc cu gandul la prima si singura mea plimbare cu motocicleta.

Geci de piele

Geaca din piele ecologica VILA: 219,90 lei (answear.ro)

Geaca albastra Silvian Heach: 269,90 lei (redusa de la 439,90 lei - answear.ro)

Geaca eleganta imitatie de piele: 219,90 lei (bonprix.ro)

Fuste si pantaloni de piele

La sfarsit de articol, prezentandu-va cu drag inca trei piese vestimentare din piele si in cazul in care nu v-am convins, va sfatuiesc sa incercati sa purtati macar o data pantalonii sau fustele de genul. Sunt convinsa ca sentimentul pe care o sa il aveti o sa va placa atat de mult incat o sa regretati ca nu ati incercat mai devreme. O spun din propria experienta!

Citește și:

Haine de piele

Fusta in clos VILA: 234,99 lei (zoot.ro)

Pantaloni skinny: 91,99 lei (zoot.ro)

Fusta scuta dreapta: 164,99 lei (zoot.ro)

Tu cat de mult te regasesti in hainele de piele? Le-ai probat pana acum?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.