Setari Cookie-uri

Atingeri de catifea: 10 rochii care emana senzualitate si eleganta

Opteaza pentru rochia din catifea atunci cand vrei ca aparitia ta sa capteze toata atentia si sa ramana in amintirea celor care te-au intalnit!

Unul dintre cele mai luxoase materiale din istoria modei a fost si va ramane catifeaua. Firele taiate scurt si asezate perpendicular printr-un proces manual au facut ca, alaturi de aur si bijuterii, catifeaua sa fie o comoara pretioasa in visteriile artistocratilor.

Bucura-te si tu de atingerea de catifea a unei rochii de seara plina de senzualitate si mister, pentru clipe de neuitat!

Rochie My Fair Lady

Un eveniment important trebuie intampinat cu o tinuta pe masura. Imbraca aceasta rochie cu umerii goi si broderie aurie la nunta cuiva drag tie sau la o petrecere la care vrei sa fii complimentata pentru eleganta si senzualitatea de care dai dovada.

Rochii din catifea: Rochie eleganta cu umerii goi si broderie aurie

Rochie "Heart to Heart" by Ilinca Vandici: 399.5 lei (chanttal.ro)

Rochie Tender Move Red

Nu cred ca o rochie din catifea este menita sa fie purtata in zilele obisnuite, oricat de simplu ar fi modelul. Spre exemplu, rochia din imagine pare a fi una casual, insa este potrivita pentru un cocktail party sau o iesire in oras la lasarea serii.

Citește și:

Rochii de catifea: Rochie scurta rosie

Rochie Fofy casual: 164,25 lei (redusa de la 219 lei - starshiners.ro)

Rochie cu model din plasa

O rochie neagra din catifea, midi si cu crapatura pe picior, te va face vedeta serii oriunde te-ai afla. Iti pune in evidenta silueta si iti ofera eleganta si senzualitate.

Rochii din catifea: Rochie midi cu crapatura pe picior

Rochie midi: 88,20 lei (wildfashion.ro)

Rochie Remember Me

Cum spuneam, daca vrei ca aparitia ta sa fie de neuitat, rochia din catifea este alegerea potrivita. Ramai la culoarea rosie daca iti doresti chiar mai mult de atat.

Rochii de seara: Rochie rosie din catifea

Rochie Chanttal: 349,5 lei (chanttal.ro)

Rochie LaDonna Elegant Appear Cream

Daca esti domnisoara de onoare, daca esti nasa, daca esti cea mai buna prietena a miresei, meriti ce e mai bun! Iar in cazul asta, cea mai buna este o rochie lunga cu trena, crem, cu spatele si manecile din dantela. Oare se supara mireasa daca iesi mai mult in evidenta decat ea?!

Citește și:

Rochii de nunta: Rochie lunga din catifea

Rochie bej cu trena: 275 lei (starshiners.ro)

Rochie cu detalii florale

O rochie sexy, dar cuminte, pentru toate bugetele. Rochia asimetrica cu detalii florale in zona decolteului se potriveste de minune daca evenimentul la care mergi este o cununie civila sau un botez. De asemenea, este potrivita si pentru o seara petrecuta pe ringul de dans intr-un club.

Rochii de ocazie: Rochie scurta din catifea

Rochie asimetrica: 62,10 lei (wildfashion.ro)

Rochie Olivia Bordo

Pastreaza o doza de mister si lasa-i pe ceilalti sa se intrebe cine esti. Paseste cu incredere in incapere si fa-i pe ceilalti sa inteleaga din atitudine ca este o femeie puternica, independenta si cu stil.

Rochii midi: Rochie din catifea

Rochie midi cu crapatura: 160,30 lei (redusa de la 229 lei - maxine.ro)

Mix de catifea si dantela

Catifeaua si dantela fac casa buna cand vine vorba de o rochie potrivita pentru un eveniment de seara. Rochia din imagine are grija sa iti puna in valoare turpul armonios, dar in acelasi timp nu lasa prea mult la vederea curiosilor.

Citește și:

Rochii cu dantela: Rochie din catifea cu dantela

Rochie scurta: 71,10 lei (wildfashion.ro)

Rochie Bodyflirt

Omul da farmec hainelor sau haina face pe om? Indiferent care ar fi realitatea, stim sigur ca atitudinea conteaza foarte mult atunci cand imbraci o rochie. O rochie eleganta se poate transforma rapid intr-una de iesit in club, important este sa o accesorizezi cum trebuie + un zambet seducator.

Rochii cu dantela: Rochie scurta din catifea cu dantela

Rochie cu maneci din dantela: 179,90 lei (bonprix.ro)

Rochie din catifea mov

Daca evenimentul la care urmeaza sa mergi se anunta a fi unul cu muzica dansanta, iar tu nu poti sta departe de ringul de dans, este recomandat sa imbraci un outfit ce iti lasa libertate in miscare. Rochita mov este perfecta pentru ritmurile latino.

Rochii din catifea: Rochie scurta mov

Rochie mov: 75,60 lei (wildfashion.ro)


Tu cat de bine te intelegi cu rochiile si celelalte articole vestimentare din catifea? Eu recunosc ca ma simt cam atrasa si as imbraca oricand, la un eveniment important cum este nunta, o rochie superba din acest material.

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.