Setari Cookie-uri

Intampina sezonul rece cu cele mai elegante paltoane!

Nu astepta ca frigul sa te ia prin surprindere. Pune in cosul de cumparaturi virtual modelul de palton care iti place si achizitioneaza-l imediat ce iti intra urmatorii banuti in cont.

Paltonul este piesa de rezistenta a anotimpurilor friguroase. Intampina toamna si iarna cu un palton elegant care sa se potriveasca perfect cu stilul si felul tau de a fi.

Palton cu guler din dantela

Pentru plimbarile romantice la bratul celui care te face sa te simti centrul universului, imbraca un palton scurt intr-o nuanta fascinanta de albastru, cu guler din dantela neagra. Caldura lui, dar si caldura iubitului vor face ca iarna ta sa fie mai blanda si, fara indoiala, magica.

Paltoane elegante: Palton scurt cu dantela

Palton LaDonna: 299 lei (starshiners.ro)

Palton cu volanase

Avem in imaginea alaturata un palton extrem de feminin si de elegant, pentru zilele racoroase de toamna si cele blande de iarna. Se inchide cu nasturi si este prevazut cu trei volanase adorabile la spate si buzunare laterale.

Paltoane de toamna: Palton elegant roz

Palton elegant roz: 249,90 lei (bonprix.ro)

Palton deosebit de elegant

Wow! Acest palton m-a cucerit definitiv. Chiar daca sunt constienta ca nu as avea cu ce sa il asortez, eu fiind adepta stilului casual/sport, recunosc ca tot l-as tine la loc de cinste in dulapul meu. Cine stie, poate asa imi fac curaj sa incalt si botinele elegantele care ma asteapta.

Citește și:

Paltoane elegante: Palton rosu cu blanita neagra

Palton elegant: 399,5 lei (chanttal.ro)

Palton cu fluturasi

Un palton chic cu fluturasi brodati si captuseala matlasata ce poate fi asortat atat stilului casual, cat si celui elegant. Se potriveste excelent atat cu ghete joase, cat si cu botine cu toc.

Paltoane scurte: Palton gri cu broderie

Palton cu inseratii brodate: 447 lei (maxine.ro)

Palton cu guler imblanit

Orice iarna vine la pachet cu viscolul, asa ca pregateste-te sa ii intampini cum se cuvine, adica cu un palton extrem de calduros prevazut cu guler mare din blana ecologica.

Paltoane de iarna: Palton cu guler imblanit

Palton cu guler imblanit: 223,90 lei (mycloset.ro)

Palton cu broderie

Iata un palton desprins parca din povesti. Il asociez cu o plimbare pe ulitele inzapezite ale Maramuresului, cand poposesti in casutele lor la o ceasca de vin fiert.

Paltoane elegante: Palton alb scurt

Palton cu broderie: 557 lei (maxine.ro)

Palton de toamna cu gluga

Cand suntem in cautarea paltonului care sa ne faca toamna, respectiv iarna, mai usoara, trebuie sa fim atente la toate detaliile. Nu doar materialul, lungimea si modelul sunt importante, ci si sa aiba gluga. Ce ne-am face fara o gluga pe timp de ploaie sau ninsoare?

Citește și:

Paltoane cu gluga: Palton lung crem

Palton cu gluga: 109,90 lei (answear.ro)

Paltoane pentru toate stilurile

Asadar, daca vrei sa fii o aparitie eleganta si incantatoare indiferent de anotimp, iti recomand cu incredere achizitionarea si purtarea paltonului. Nu conteaza lungimea, nu conteaza culoarea, ci conteaza faptul ca il poti asorta cu usurinta fie la pantofi sport, fie la botine si cizme elegante.

Paltoane de dama

Palton lung Only: 329,99 lei (zoot.ro)

Palton scurt rosu: 229,90 lei (bonprix.ro)

Palton maro Only: 244,99 lei (zoot.ro)


Timpul nu sta pe loc, asa ca grabeste-te sa cumperi la preturi acceptabile articolele de toamna/iarna. In plin sezon, s-ar putea sa le gasesti mai scumpe.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.