Setari Cookie-uri

Ce fel de lenjerie intima porti in noptile romantice!

Pregateste-te de cea mai pasionala noapte a ta! Am ales special pentru tine cateva modele indraznete de lenjerie intima pe care, daca le vei imbraca, iubitul tau nu o sa isi mai doreasca pe altcineva langa el.

Fie ca este o camasa de noapte, un body transparent, un furou din satin sau un neglijeu cu dantela, oricare dintre aceste piese de lenjerie intima iti garanteaza ca cel de care esti indragostita o sa aprecieze si mai mult femeia pe care a ales-o sa ii fie partenera. Tu le-ai incercat pana acum?

Neglijeu rosu cu dantela neagra

Un neglijeu rosu cu dantela neagra nu ma duce cu gandul la nimic altceva in afara de o noapte mega incitanta. Ca un sfat: daca iubitul te invita sa luati cina la el, apari in fata usii intr-un trenci negru, pantofi cu toc in picioare, iar pe dedesubt acest neglijeu indraznet.

Lenjerie intima sexy

Neglijeu cu dantela: 84,90 lei (bonprix.ro)

Neglijeu cu dantela rosie

Daca il vei astepta pe barbatul visurilor tale sa ajunga de la birou dupa o zi solicitanta, rochita rosie o sa aiba un efect miraculos asupra lui. Oboseala si stresul vor disparea de parca nici nu ar fi pus stapanire pe el pana atunci si va fi gata pentru o noapte romantica petrecuta in doi.

Citește și:

Camasi de noapte sexy

Neglijeu rosu: 74,90 lei (bonprix.ro)

Lenjerie intima transparenta

Cand ai alaturi un barbat care te iubeste si te respecta, esti libera sa dai frau liber imaginatiei si sa te arunci in orice aventura alaturi de el. Un neglijeu alb, mulat, transparent si cu dantela il va pune pe jar si o sa-l faca sa-si doreasca sa traiasca o aventura cu tine pentru tot restul vietii.

Lenjerie intima sexy alba

Neglijeu transparent: 157 lei (maxine.ro)

Camasa de noapte eleganta

Nici prea obraznica, dar nici prea cuminte. Cand vrei sa il starnesti, dar firea ta emotiva nu te prea lasa, imbraca o camasa de noapte din material fin si succesul este garantat.

Camasi de noapte

Camasa de noapte: 159 lei (astratex.ro)

Lenjerie intima neagra

Surprinde-ti in orice moment iubitul! Imbraca un neglijeu din dantela neagra, fa-ti o poza si trimite-i-o pe telefonul mobil cat timp se afla la birou. Ii poti adauga si un mesaj indraznet ca sa fii sigura ca in ziua respectiva o sa termine programul cu o ora mai devreme.

Citește și:

Lenjerie intima neagra

Lenjerie transparenta: 147 lei (maxine.ro)

Furou delicat cu tul si dantela

Fii o femeie de casa care stie sa pastreze flacara pasiunii aprinsa. Dupa o zi in care ai dat cu aspiratorul si cu mopul, ai gatit si ai intins rufe, pastreaza calcatul camasilor pentru momentul in care el se aseaza in fotoliu ca sa se relaxeze. Indeplineste ultima sarcina imbracata intr-un furou alb din satin care nu o sa-i dea voie sa te lase in pace cat timp iti face treaba.

Lenjerie intima alba: Furou cu dantela

Furou din satin alb: 167 lei (maxine.ro)

Lenjerie sexy cu franjuri

Pentru femeile indraznete si jucause, am ales o rochita transparenta cu franjuri. De ce sa nu incerci altceva in seara asta?! Pregateste lumanarile, vinul rosu si cateva piese pe care sa te unduiesti in fata iubitului in timp ce porti cu mandrie noua ta achizitie. O sa fie tare mandru de tine!

Lenjerie intima neagra

Neglijeu cu franjuri: 127,99 lei (instylio.ro)

Citește și:

Lenjerie sexy lila

Alb, rosu, negru... intr-adevar, sunt nuantele cele mai placute ochiului si care se inteleg cel mai bine cu pasiunea si erotismul, dar nici o camasa de noapte lila nu dezamageste. O poti purta o duminica intreaga, de dimineata pana seara, daca ti-ai pus in cap sa nu il lasi pe iubit sa iasa din casa.

Lenjerie intima sexy

Neglijeu lila: 128 lei (astratex.ro)

Lenjerie erotica din dantela

Lenjeria sexy nu va rezista prea mult pe tine, de asta sa fii sigura. Dar daca esti incantata tare de acest set din doua piese pe care ai ales sa il porti pentru a-l impresiona, roaga-l sa iti faca cateva poze sexy. Pentru arhiva personala si mai ales pentru el, sa le revada atunci cand tu o sa lipsesti de acasa cateva zile.

Lenjerie erotica

Lenjerie cu maneci lungi: 46 lei (wildfashion.ro)

Camasa de noapte alba

Simte-te bine in piele ta in orice moment al zilei! Chiar si atunci cand te pui in pat si te viziteaza Ene pe la gene. O femeie care poarta o camasa de noapte sexy o sa adoarma fericita, o sa doarma linistita si o sa se trezeasca binedispusa. Nu mai vorbim de barbatul de langa ea...

Citește și:

Camasi de noapte

Neglijeu alb: 129,90 lei (answear.ro)

Lenjerie intima neagra

Negrul este elegant si, am bagat eu de seama, prinde bine pe oricine. Eu cel putin ma vad mai frumoasa atunci cand port o rochie sau o bluza neagra, asa ca am mai pus pe lista alte trei piese de lenjerie intima in aceasta nuanta.

Lenjerie intima neagra

Neglijeu cu detalii din dantela: 164,99 lei (zoot.ro)

Body din dantela: 82,50 lei - redus de la 164,99 lei (zoot.ro)

Camsa de noapte: 159,99 lei - redus de la 199,99 lei (zoot.ro)


Am ajuns la sfarsitul materialul si recunosc ca ceva in capsorul meu s-a aprins.

E dorinta de a-l face pe iubitul meu sa fie mandru de ce are acasa (desi stiu ca deja este) si de a-l rasplati pentru fiecare cina calda cu care ma asteapta dupa o zi petrecuta la munca.

Asta inseamna ca am pus in cosul de cumparaturi doua modele de lenjerie intima, una neagra si un rosie, pentru ce o sa urmeze dupa cina.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.