Setari Cookie-uri

Imbraca culorile oficiale pentru toamna/iarna 2016!

Albastru, rosu, galben mustar si maro sunt doar patru dintre cele zece culori oficiale pentru toamna-iarna 2016-2017.

Anul acesta ne lasam invaluite de culori calde, vibrante, puternice si linistitoare.

Un mix de care avem nevoie pentru ca toamna, dar si in sezonul rece, outfiturile noastre sa nu mai fie monotone si sa capete viata.

Riverside

Poarta nuantele de albastru rece (bleumarin) daca vrei sa fii la moda toamna asta. Desi este o nuanta rece, bleumarin are capacitatea de a calma si de a se asorta cu orice stil pe care vrei sa il adopti.

Jachete de toamna: Jachete bleumarin

Jacheta Vero Moda: 309,99 lei (zoot.ro)

Airy Blue

Airy Blue este culoarea de care oamenii au nevoie in zilele mohorate de toamna, cand toti tindem sa ne imbracam in culori reci si inchise. Imbraca haine in nuante de albastru cald si vei aduce soarele oriunde vei merge.

Sacouri dama: Sacou bleu StarShinerS

Sacou bleu: 129,97 lei (starshiners.ro)

Sharkskin

Sharkskin, sau gri rechin, nu este nou in paleta culorile de toamna. De cativa ani buni, in orice directia mi-as indrepta privirea, vad gri in fata ochilor. Este rece, dar foarte placut privirii si usor de asortat.

Citește și:

Culori de toamna: Pantaloni gri

Pantaloni Vero Moda: 159,90 lei (answear.ro)

Aurora Red

Rosu in plina toamna... vai, cat de minunat! Tendintele de anul acesta pentru toamna/iarna incurajeaza nuantele de rosu, de la visiniu la carmin, la purpuriu si caramiziu.

Rochii rosii

Rochie midi: 127 lei (maxine.ro)

Warm Taupe

Tonurile nude au devenit preferatele femeilor de pretutindeni, iar toamna aceasta se da unda verde la purtarea lor. Pantofii, pantalonii, bluzele, rochiile si jachetele in culori neutre nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta.

Cardigan de toamna maro deschis

Cardigan Dorothy Perkins: 124,99 lei (zoot.ro)

Dusty Cedar

Dusty Cedar este, de asemenea, o surpriza placuta in paleta culorilor de toamna-iarna. Este o nuanta calda, care o sa te faca sa radiezi si emani caldura in zilele racoroase. Poti incerca si varianta mai inchisa la culoare, care se apropie foarte usor de visina putreda.

Citește și:

Rochii de seara: Rochie lunga roz pudra

Rochie lunga de seara: 419 lei (missgrey.ro)

Lush Meadow

Verde in toiul toamnei si al iernii?? Da, se poarta! Cand natura paleste si frunzele se vestesesc, tu fa-le prezente in peisaj prin hainele pe care le porti.

Salopete elegante: Salopeta trei sferturi

Salopeta eleganta: 199 lei (starshiners.ro)

Spicy Mustard

Sezonul rece are nevoie de o pata de culoare calda cum este galbenul mustar. Designerii l-au adoptat deja in colectiile lor, la fel si magazinele care au scos la inaintarea hainele in aceasta nuanta placuta.

Culori de toamna: Pantaloni galben mustar

Pantaloni Dorothy Perkins: 124,99 lei (zoot.ro)

Potter’s Clay

Cea mai trendy nuanta a acestui sezon este cea de portocaliu maro. Un palton lung si calduros de culoare maro o sa iti ofere incredere, siguranta si placere atunci cand il vei pune pe tine.

Paltoane dama: Pardesiu maro Only

Pardesiu maro Only: 244,99 lei (zoot.ro)

Bodacious

Bodacious se numara printre nuantele de mov si roz, culori rar intalnite in sezonul rece. Insa, daca designeri precum Chanel si Gucci au primit-o cu drag, noi de ce nu am indrazni sa ne culoram toamna si iarna?

Citește și:

    Rochii lungi de ocazie: Rochie maxi mov

    Rochie lunga de ocazie: 189,90 lei (bonprix.ro)


    Paleta de culori pentru toamna lui 2016 a fost creata cu ajutorul expertiilor de la Pantone Color Institute.

    Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.