Setari Cookie-uri

Sus pe tocuri, doamnelor! Avem pantofi stilleto pentru toate gusturile!

Femeia adevarata este obligata sa pastreze in dulap cel putin o pereche de pantofi stiletto. Eu vin in ajutorul tau cu alte cateva perechi superbe care iti merg direct la inima.

Ti-am spus vreodata cat de mult imi plac pantofii cu toc? Pantofii aceia care te fac sa te simti femeie in adevaratul sens al cuvantului, care iti schimba instant starea de spirit si cu ajutorul carora esti mai puternica si mai seducatoare.

Ei bine, imi plac incredibil de mult! Da, eu, fana declarata a tenisilor si a adidasilor de skater, mi-am pus dorinta ca la 30 de ani sa am un raft plin cu pantofi stiletto: rosii, negri, bej si multicolori.

Ca visul meu sa devina realitate, m-am interesat ce modele imi sunt puse la dispozitie pe magazinele online. Iata ce am gasit:

Pantofi cu personalitate

Nicio alta incaltaminte nu are puterea sa te faca sa te simti mai eleganta, mai feminina si irezistibila asa cum o fac pantofi cu toc. Pot fi purtati cu o fusta, o rochie, dar si cu blugi skinny, pantaloni drepti sau pantaloni trei sferturi.

Pantofi stiletto

Stiletto rosii: 119 lei (depurtat.ro)

Citește și:

Stiletto cu broderie: 109 lei (depurtat.ro)

Stiletto aurii: 119 lei (depurtat.ro)

Stiletto piele de sarpe: 119 lei (depurtat.ro)

Pantofi stiletto cu model

Daca stilul tau este diferit de al celorlalte femei, daca in garderoba ta se gasesc doar haine si incaltari sofisticate, atunci si perechea de stiletto trebuie sa fie pe masura. Uita de pantofii cu toc clasici si fa-le loc celor cu modele colorate si imprimeuri.

Pantofi stiletto cu model

Stiletto argintii: 140,90 lei (modlet.ro)

Stiletto cu broderie: 303 lei (otter.ro)

Stiletto multicolori: 146,90 lei (modlet.ro)

Stiletto tabla de sah: 146,90 lei (modlet.ro)

Pantofi in nuante puternice

Pantofii stiletto, oricat de pretentiosi ar parea, pot fi asortati foarte usor la orice tinuta. Nu este musai sa porti o fusta creion sau o rochie eleganta ca sa te bucuri de ei. Imbraca-te lejer, intr-o pereche de pantaloni simpli si o camasa sau un tricou care cade pe umar si ai sa obtii un outfit de invidiat.

Citește și:

Pantofi stiletto

Stiletto negri: 339,90 lei (answear.ro)

Stiletto visinii: 99 lei (oteros.ro)

Stiletto maro: 40,03 lei (kalapod.ro)

Stiletto roz: 129,90 lei (answear.ro)


"Poarta intotdeauna tocuri inalte. Iti ofera putere. Te misti diferit, stai diferit, si chiar vorbesti diferit. " [Carine Roitfeld, redactor sef Vogue Paris]

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.