Setari Cookie-uri

Cum sa ai o garderoba chic la pret mic: tinute WOW sub 299 lei!

5 tinute complete pentru orice ocazie, sub 299 lei!

Cu fiecare sezon ce trece, garderoba are nevoie de imbunatatiri. Dar asta presupune mereu noi si noi investitii. Si nu doar de bani, cat si de timp. Asa ca, nu e de mirare ca poate fi o experienta stresanta sa mergi la cumparaturi. Deci, sa trecem sa treaba! Nu degeaba am cautat pentru tine cele mai chic tinute COMPLETE sub 299 lei! Si nu degeaba ne-am gandit ce ponturi sa-ti dam legat de cel mai cool shopping!

Stabileste-ti un buget clar si mai ales, stabileste pe ce vrei sa dai mai multi bani si unde sa cauti in sectiunea de sales. Stabileste de ce articole vestimentare ai nevoie: fie un stil in care sa te incadrezi – Boho, elegant, feminin, androgin – fie ai nevoie de noi outfit-uri casual, de seara sau office. Si-acum, sa-mpacam pe toata lumea, ti-am pregatit cinci tinute diferite – una de purtat la job, una de purtat de zi cu zi, una sport, pe care sa o porti la sala de fitness sau la antrenament, un mix de seara sau de cocktail si o tinuta de ocazie. Toate la bugete mici de tot, sub 299 lei! EXTRA PONT: incearca, de-a lungul timpului, sa investesti in articole must-have de calitate – o rochie neagra, o pereche de pantofi stiletto, o geanta de mana, un colier-statement, o jacheta din piele, o camasa alba, un sacou elegant, o fusta conica – chiar daca preturile sunt mai mari, le vei putea purta pe termen lung!

Citește și:

1. Office/Business Look – alege o bluza sau o camasa basic, o fusta midi, o esarfa pe care sa o innozi cu funda la gat, o pereche de pantofi cu toc si o geanta de mana – le poti gasi sub 299 lei!

Camasa, - 59,90 lei
Fusta office - 36,80 lei
Pantofi toc office - 79,90 lei
Geanta de mana - 92 lei
Esarfa - 29,99 lei

2. Casual – exista ceva mai “de zi cu zi” ca jeansii? Ce zici de o pereche de jeans boyfriend, cu un pulover oversized, o pereche de boots si o geanta de umar?

Jeans - 76 lei
Pulover - 83,99 lei
Boots - 89,90 lei
Geanta - 47,99 lei

3. Sport – atunci cand pornesti antrenamentul, adu-ti aminte ca ai nevoie de materiale de calitate. Asa ca, fii cu ochii-n patru dupa Outlet-uri si discount-uri! Ai nevoie de pantofi sport cu talpa buna, o pereche de colanti si un maiou. Nimic mai mult, doar calitate si modele gandite special pentru un workout profesionist.

Citește și:

Colanti sport - 59,99 lei
Maiou - 79,99 lei
Incaltari - 109,90 lei

4. Daca urmeaza vreo petrecere la birou, un cocktail la vreun eveniment sau chiar o petrecere cu “fetele” in club, n-ai nevoie de prea multe, pe langa o atitudine sexy: o rochie neagra, o pereche de pumps, un clutch si o pereche de cercei atragatori.

Rochie - 56 lei
Pumps 109,90 lei
Geanta - 99 lei
Cercei - 27,90 lei

5. Si da, poti gasi o tinuta de ocazie – nunta, botez, cununie – sub 299 lei! O rochita eleganta de seara, o pereche de sandale si o geanta-plic e tot ce ai nevoie si nu trebuie sa stie nimeni ca tu ai gasit cele mai bune preturi!

Rochie - 92 lei
Geanta plic - 89,99 lei
Sandale 74,90 lei

foto prima pagina: Tatiana Gekman, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.