Setari Cookie-uri

Toamna nu-i ca vara, dar nu renuntam la rochia preferata!

Afla cu ce trebuie sa asortezi rochia pe care ai purtat-o toata vara ca sa o poti purta si toamna aceasta!

Cred ca fiecare dintre noi are o rochie sau o fusta de care se simte atat de atasata incat este gata sa se sacrifice si sa o poarte chiar si pe ploaie si pe vant.

Ei bine, asta este motivul pentru care m-am decis sa scriu acest material. Am ales o rochie vaporoasa de vara si am cautat alte piese vestimentare, accesorii si incaltaminte, toate de toamna, care sa permita purtarea rochiei si in sezonul ploios.

Rochie cu imprimeu

Am ales o rochie pana la genunchi, fara maneci, potrivita pentru zilele calduroase de vara. O rochie cu imprimeu multicolor, lejera, in care te simti confortabil si pe care ai vrea sa o porti tot restul anului.

Rochie de vara cu imprimeu

Rochie multicolora ONLY: 134,99 lei - redusa de la 168,74 lei (zoot.ro)

Mantou negru

Peste rochie, atunci cand iesi din casa si aerul rece iti amorteste dimineata obrajii, poarta un mantou negru, casual si elegant in acelasi timp.

Citește și:

Se potriveste perfect cu rochia ta preferata de vara.

Jachete de toamna: Mantou negru

Bluza-mantou: 139,90 lei (bonprix.ro)

Esarfa calduroasa

Toamna, trebuie sa ai mare atentie la gat. Vremea este inselatoare, iar aerul rece inhalat iti poate cauza neplaceri de care sa scapi cu greu.

Protejeaza-ti gatul cu o esarfa fina!

Esarfe de toamna: Esarfa Mango

Esarfa Mango: 79,90 lei (answear.ro)

Dres gros

Nu toate suportam dresul, dar cele care o fac pot combina rochia de vara cu un dres gros, din material neted. Se completeaza perfect!

Poti incerca si combinatia cu colanti subtiri negri.

Haine de toamna: Dres 60 DEN

Dres gros Gatta: 11,90 lei - redus de la 17,90 lei (answear.ro)

Botine cu toc gros

Outfit-ul de toamna nu ar fi complet daca nu am adauga o pereche de botine joase cu toc gros, care ofera si mai multa eleganta. Sunt potrivite pentru zilele petrecute la birou, dar si pentru plimbarile lungi si sesiunile de shopping.

Citește și:

Botine negre

Botine negre: 128,90 lei (modlet.ro)


Nu uita ce a spus Yves Saint Laurent: "Am crezut intotdeauna ca rolul modei nu este doar acela de a face femeile mai frumoase, ci si de a le oferi mai multa incredere in ele".

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.