Setari Cookie-uri

Bijuteriile... cele mai bune prietene ale femeii!

Fa din bijuterii cele mai bune prietene ale tale! Nu ramane indiferenta in fata farmecului lor (oricum nu prea ai cum sa faci asta), ci profita de ele ca sa te simti mai feminina, mai eleganta si speciala!

Iubesc bijuteriile la fel de mult ca si tine, insa am avut pana de curand o retinere in a le purta. Mi-am dat seama ca le vreau in viata mea in momentul in care m-am decis ca vreau sa fiu femeie in adevaratul sens al cuvantului.

In trecut s-a intamplat sa ma atasez de un lantisor cu pandativ lama pe care nu l-am dat jos ani buni. Am inlocuit mai apoi lama cu o cruciulita, iar la mana port in prezent o bratara subtire de piele pe care sora mea mi-a facut-o cadou ca sa avem la fel. Si cam atat.

Bijuteriile sunt fascinante si au o putere fantastica de seductie si de a te face sa te simti puternica si deosebita. Nu le tine departe de tine!

Coliere cu perle de cultura

Nu exista eveniment in viata unei femei care sa nu necesite purtarea unui colier, a unui lantisor sau a oricarei alte bijuterii pentru gat. Infrumuseteaza baza gatului si in acelasi timp scoate din banal o rochie simpla.

Citește și:

Fa loc in cutia cu bijuterii unor coliere cu perlele de cultura. Perlele de cultura sunt acele perle naturale a carora productie este indusa de catre producatori. Cresterea lor se face in apa sarata si apa dulce, cele mai scumpe fiind cele de apa sarata.

Coliere cu perle de cultura

Colier cu pietre de cultura - petrol: 199 lei

Colier cu mix de pietre semipretioase si perle de cultura: 119 lei

Cercei din argint

Am o prietena care, de fiecare data cand ne intalnim, imi da parul dupa urechi ca sa vada daca am cercei. Din punctul ei de vedere, femeia nu este femeie daca nu are cercei.

Asa ca m-am pus pe treaba si mi-am cautat cateva perechi din argint care sa imi infrumusete urechiusele. Ii prefer pe cei micuti, insa cand vad un model cu pietre mari sau gen candelabru, nu pot sa raman indiferent in fata maretiei lor.

Cercei de argint

Cercei din argint cu perle de cultura: 135 lei

Cercei cu cristale fashion: 43 lei

Citește și:

Inele deosebite

Femeie fiind, si eu, ca si tine, visez ca la un moment dat barbatul pe care il iubesc sa imi puna pe deget ACEL inel.

Pana atunci, insa, ma bucur de multitudinea de inele pe care le schimb dupa placul inimii in fiecare zi.

Atunci cand vreau sa ma simt eleganta si boema, port inele cu piatra mare, iar atunci cand vreau sa fiu trendy, port mai multe inele, de toate dimensiunile.

Inele

Set de 12 inele aurii: 46,80 lei

Inel dublu din argint: 109,90 lei

Set de 3 inele: 27,90 lei

Bratari de mana

Chiar si cand vine vorba de bratari, cautarea nu este deloc usoara. Sa gasesti una care ti se potriveste poate deveni o mare bataie de cap, insa magazinele online pun la dispozitie o multime de modele, pentru toate gusturile.

Bratari de mana

Bratara din piele naturala: 159,90 lei

Bratara din argint cu Copacul Vietii: 156 lei

Bratara din piele cu bufnita: 30 lei


Atentie! Daca tinuta pe care o porti este deja cu paiete sau alte inseratii stralucitoare, ar fi bine sa eviti purtarea bijuteriilor pentru a nu incarca prea mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.