Setari Cookie-uri

Aseara ti-am luat cercei... lungi, frumosi si elegantei

Cerceii ofera eleganta, feminitate si delicatete. Poarta-i cu drag si lasa-te invaluita de magia lor care te poarta in povestile cu printese si regine.

Cerceii sunt cadoul ideal pentru o femeie, indiferent de varsta si de statut. Desi par un cadou usor de achizitionat, este bine sa acorzi o atentie deosebita alegerii acestora, chiar daca ii vrei pentru tine.

Ia in calcul calitatea lor, modelul si culoarea. Poti sa gasesti perechea care se potriveste cel mai bine persoanei care ii va purta daca esti atenta la anumite detalii, cum ar fi pietrele specifice zodiei sale, culoarea preferata sau pasiunile ei.

Cercei cu pietre

Cerceii cu pietre sunt foarte deosebiti. Ii gasesti in diferite modele, cu pietre pretioase, semi-pretioase, cristale, cristale Swaroski, perle, etc.

Se potrivesc doamnelor si domnisoarelor elegante, carora le plac bijuteriile in mod special si stiu ca o tinuta nu este completa fara perechea de cercei potrivita.

Cercei cu pietre

Cercei din argint si aur roz: 199 lei, Cercei cu cristale grena: 44,90 lei

Citește și:

Cercei cu cristale swarovski: 215 lei, Cercei evantai cu pietre turcoaz: 196 lei

Cercei lungi

Cunosc multe persoane carora nu le place sa poarte bijuterii din aur, ceea ce inseamna ca o pereche de cercei din argint sau din otel inoxidabil este alegerea potrivita cand vrei sa le faci un cadou.

Daca vrei sa fie ceva cu totul si cu totul deosebit, alege o pereche tip candelabru, lungi si impunatori.

Cercei din argint

Cercei de inox: 74,95 lei, Cercei Guess: 107 lei

Cercei vintage: 69 lei, Cercei romb: 39,90 lei


Un proverb chinezesc spune asa: "Nu te face frumoasa cu cerceii alteia; daca ti se vor smulge cerceii, iti vei pierde si urechile!"

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.