Setari Cookie-uri

5 Modele de jeansi + pantaloni daca esti miniona

Ce croiala, texturi, culori si imprimeuri sa porti daca esti miniona?

Jeansii si pantalonii bine alesi te pot face belle of the ball. La fel cum modelul nepotrivit – atat in ceea ce priveste culoarea cat si in ceea ce priveste croiala – pot fi departe de a-ti complimenta silueta.

Exista insa mici trucuri pe care noi, femeile, le invatam odata cu timpul si prin cateva investitii fericite sau total nefericite. Pentru a evita investitiile nefericite si pentru a mai scuti pierderea timpului, astazi iti prezentam 5 modele de pantaloni – jeansi sau nu – care te pot avantaja daca esti mica de statura.

1. Modelele cu talia usor ridicata creeaza un efect de alungire a siluetei. La polul opus, pantalonii cu talia joasa “taie” din centimetri.

Pantaloni maro cu talie inalta - 174,95 lei

2. Alege intotdeauna pattern-uri, tesaturi sau imprimeuri ce te fac slim, zvelta si alungesc: dungile subtiri verticale fac minuni!

Citește și:

Pantaloni cu dungi - 184,99 lei

3. Alege croiala dreapta sau usor conica – atunci cand vine vorba de jeans, slim sau skinny – si evita modelele evazate sau pe cele tip boyfriend, intrucat turul lasat nu e tocmai prieten cu femeile scunde.

Skinny jeans - 399,90 lei

4. Desigur, exista si texturi sau materiale ce pot flata o miniona. Alege stofele si texturile subtiri. La fel cum exista don’ts: stofele pline, pielea ecologica, satinul si catifeaua au “calitatea” de a se potrivi doar femeilor filiforme.

Pantaloni clasici - 109,90 lei

5. Am trecut de la croiala la imprimeuri, de la textura la detalii, cum puteam sa nu vorbim despre gama cromatica? Tonurile deschise la culoare, albul, bejul, nude-urile au tendinta de a adauga proportii, deci efectul e invers. Poarta deci, culori inchise.

Jeans regular - 85 lei

Citește și:

Extra pont: daca alegi pantaloni si bluza in acelasi ton sau foarte apropiat, ori din aceeasi textura, creezi efectul de silueta aungita. Daca optezi pentru lungime pana la glezna sau deasupra, ori ¾, contracareaza cu tocuri. Daca alegi croieli largi sau evazate, alege mereu texturi fluide, subtiri si ai grija sa fie cu talie inalta.

foto prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.