Setari Cookie-uri

Mecca modei

H&M sau Mecca din industria modei!

Probabil v-ati intrebat de multe ori cum de sunt hainele H&M frumoase si ieftine in acelasi timp? Raspunsul este unul aparent simplu: viteza cu care schimba oferta si cu care se raspunde cererii si tendintelor. H&M isi innoieste oferta la fiecare trei saptamani, si nu la sase luni cum se obisnuieste in industrie.

Motto-ul H&M: “fashion and quality at best prices” si “keep it fresh and keep it moving”.

Colectiile H&M

Dupa Karl Lagerfeld (2004), Stella McCarteney (2005), Viktor & Rolf (2006) si Madonna (2007) cea mai recenta colectie speciala marca H&M (patrunsa in magazine la inceputul lunii noiembrie) este semnata de Roberto Cavalli. Colectia este compusa din 25 de articole pentru femei (o combinatie sexy de animal print, matase, denim si blana artificiala) si 20 de piese pentru barbati (cu imprimeuri mai subtile), in pur stil Cavalli, senzual si epatant. Accesoriile si pesele de lenjerie imprima colectiei “acel aer de sarbatoare si de reverie”, asa cum spunea chiar Cavalli.

Colectia pentru femei cuprinde: rochii de seara, aurii sau cu animal print, din materiale pretioase (matase sau broderii); blugi in 3 variante: boot cut, skinny si cu imprimeu leopard; haine de blana si geci de piele cu un puternic aer retro amintind de anii '70; trench, simplu (negru) sau cu imprimeu zebra, cu margini aurii metalice. Aceesorii: esarfe din matase cu imprimeuri salbatice, bratari, brose si inele reprezentand serpi (unul din motivele preferate ale designerului italian, pantofi de seara aurii, in diverse modele.

Colectia pentru barbati, care pastreaza motivul cobrei, incorporat in butonii de camasa sau in cataramele trech-ului, cuprinde: costume nege, croite fara cusur, in varianta smoking sau normale; camasi cambrate, pe alb sau negru, in diverse modele. Accesorii: cravate “wild”, esarfe de matase, cizme si pantofi.

Printre celebritatile care adora creatiile marelui designer se numara Sienna Miller, Victoria Beckham, Madonna, Beyonce, Gwyneth Paltrow, Charlize Thereon, Jennifer Lopez si Sharon Stone.

Un articol de Silvia Nistor

Foto: H&M
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.