Setari Cookie-uri

Eleganta pantofilor cu toc gros

Toate femeile se dau in vant dupa pantofi si viseaza ca intr-o buna zi sa paseasca cu incredere intr-o incapere plina cu oameni avand in picioare tocuri de 15 cm. Pana la aceasta reusita, insa, zic sa incepem cu pantofii cu toc gros, care ne ofera stabilitate si siguranta.

Pana sa ajung sa port pantofi cu tocuri cui de 15 cm mai am multe de invatat, de aceea imi indrept toata atentia asupra pantofilor cu toc gros - salvarea mea.

Am gasit sute de modele in toate culorile, cu imprimeuri sau simpli, din piele naturala, piele intoarsa sau din lac, aurii sau argintii, eleganti si casual. Orice a poftit inima mea, am vazut, mi-a placut si am pus pe wish list.

Pantofi negri

In ceea ce ma priveste, aceasta pereche de pantofi negri este fix ce am nevoie pentru a ma transforma treptat in femeia eleganta la care visez.

Tocul mic si gros ma ajuta sa pasesc fara teama, dar si sa ofer eleganta unei tinute.

Pantofi cu toc gros negri

Pantofi negri: 109 lei

Pantofi grena

Recunosc ca ma simt mai bine daca port o pereche simpla de pantofi, neagra sau maro, dar sunt constienta ca trebuie sa parasesc zona de confort daca vreau sa ies in evidenta si sa arat o alta versiune a mea.

Citește și:

Asa ca am ales o pereche de pantofi grena, eleganta si usor de combinat atat cu o pereche de pantaloni elegant, cat si o rochie de seara.

Pantofi cu toc gros

Pantofi grena: 89 lei

Pantofi aurii

O rochie de seara eleganta arata excelent chiar daca o combini cu o pereche de pantofi cu toc gros.

Mai mult, esti asigurata ca intreaga seara o sa rezisti pe ringul de dans si o sa fii ultima invitata care paraseste localul. Nu, nu e o rusine sa faci asta!

Pantofi aurii cu toc gros

Pantofi aurii: 109 lei

Pantofi galbeni

Acesta este modelul care ma face sa am incredere ca pot sa merg pe tocuri inalte.

Tocul gros si bareta din jurul gleznei sustin piciorul si te ajuta sa te relaxezi in timp ce mergi. Este perechea de pantofi pe care te poti baza in orice moment!

Pantofi cu toc gros galbeni

Pantofi galbeni: 109 lei

Pantofi din piele naturala

Ideali pentru ocazii speciale, dar si pentru intalniri de afaceri.

Pantofii rosii din piele naturala pot fi piesa de rezistenta a outfit-ului tau mai ales ca, tine minte, sunt multi cei care pun accent pe incaltaminte atunci cand intalntesc pentru prima oara o persoana. Acest model are tocul de 9 cm.

Citește și:

Pantofi din piele naturala

Pantofi din piele: 249 lei

Tocuri de 10 cm

Sa nu iti fie teama niciodata sa mergi incaltata cu aceasta pereche de pantofi!

Sunt printre cei mai siguri si confortabili pantofi pe care ii vei gasi la vanzare si pe care ii poti purta atat cu haine office, cat si cu pantaloni skinny.

Pantofi negri cu toc gros

Pantofi negri: 69 lei

Pantofi din piele intoarsa

Daca preferi balerinii sau pantofii sport pentru ca iti ofera libertatea de a te misca in voie si de a face multe plimbari fara dureri, afla ca poti sa faci asta si daca ai in picioare o pereche de pantofi cu toc.

Spre exemplu, modelul din imagine te poate insoti la birou, dupa care la o plimbare in parc si o sesiune de shopping, iar la sfarsitul zilei nu o sa te simti deloc obosita.

Pantofi din piele intoarsa

Pantofi OJJU: 234,99 lei


Acum ca primul pas spre purtarea pantofilor cu toc inalt a fost facut, mai tine minte un lucru: "Pantofii iti transforma limbajul corpului si atitudinea. Te inalta fizic si psihic", spunea Christian Louboutin.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.