Setari Cookie-uri

Imprumuta din stilul vestimentar al barbatilor!

Da, imi place sa port haine barbatesti care imi pastreaza eleganta si feminitatea. Camasi, hanorace, boyfriend jeans si chiar modele de pantofi eleganti realizate dupa tiparul pantofilor barbatesti.

Nu sunt de acord cu barbatii care imprumuta din stilul vestimentar al femeilor, insa imi plac femeile care, desi poarta haine largi, haine barbatesti, isi pastreaza delicatetea, eleganta si feminitatea.

Pe magazinele online gasesti o multime de modele de haine si incaltaminte care iti pot asigura un look masculin fara sa iti faci griji ca ai picat in cealalta extrema.

Pantaloni boyfriend

Cand vine vorba de confort si libertate, hainele largi sunt cele mai bune alegeri.

O pereche de pantaloni albi, usor indoiti in partea de jos, iti evidentieaza feminitatea indiferent daca alegi sa ii combini cu o bluza oversized sau un top mulat.

In picioare poti opta pentru pantofi sport sau casual.

Pantaloni boyfriend

Pantaloni albi: 149,90 lei

Boyfriend jeans

Pentru o tinuta eleganta, fie ca o porti la o intalnire de afaceri, fie la o iesire in oras, asorteaza perechea de boyfriend jeans cu pantofii stiletto. In partea de sus imbraca o camasa sau o bluza cu umarul gol.

Citește și:

O sa te simti ca o Victoria Beckham a Romaniei.

Boyfriend jeans

Blugi boyfriend: 364 lei

Camasa in carouri

Sa porti camasa unui barbat a fost intotdeauna sexy, asa ca nu ne-a fost greu sa ne acomodam cu purtatul camasilor barbatesti in orice moment al zilei.

Alege camasa alba in carouri ori de cate ori vrei sa adopti stilul office.

Camasa barbateasca

Camasa: 129 lei

Camasa alba

Camasa alba se numara printre piesele vestimentare care nu se demodeaza niciodata si care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei.

Poti sa iti achizitionezi cate modele vrei, dar nu il ocoli pe cel masculin.

Camasa alba

Camasa Dorothy Perkins: 109,99 lei

Bluze unisex

Cand esti pe fuga si nu ai nici timp, dar nici inspiratie sa alegi un outfit mai special, asa cum iti place sa te imbraci de obicei, apeleaza cu incredere la stilul simplu.

O bluza tip hanorac, perechea de blugi, o pereche de pantofi casual si tinuta ta este potrivita chiar si pentru mersul la birou. Vei fi iertata!

Citește și:

Hanorace fara gluga

Bluza gri Only: 129,99 lei

Bluza neagra: 71,99 lei

Pantofi barbatesti din piele

Ar fi culmea sa ajungem sa vedem pe strada barbati incaltati cu pantofi asemanatori cu cei ai femeilor (desi putem spune ca am vazut asta in cazul espadrilelor).

Totusi, nu e nimic gresit cand o femeie eleganta si cu bun gust si-a asorat hainele cu o pereche de pantofi ceva mai barbatesti.

Pantofi din piele

Pantofi dama: 199 lei


Tu ai incercat pana acum stilul vestimentar masculin? Cat de bine crezi ca se potriveste unei femei?

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.