Setari Cookie-uri

Cel mai bine imbracate femei ale anului 2007

"People Magazine" a analizat tinutele vedetelor prezente la diversele evenimente din acest an, alcatuind topul "Cel mai bine imbracate femei ale anului 2007". Sunt cele asupra carora atentia presei a fost cel mai mult indreptata in acest an.

“People Magazine” a analizat tinutele vedetelor prezente la diversele evenimente din acest an, alcatuind topul “Cel mai bine imbracate femei ale anului 2007". Sunt cele asupra carora atentia presei a fost cel mai mult indreptata in acest an.

Pe locul zece este prezenta Ali Larter, de altfel noua in acest top, este actrita principala in binecunoscutul serial american “Heroes”. Aceasta are un foarte mare talent in ceea ce priveste punerea in evidenta a oricarei tinute, fie ca este vorba despre cea purtata la decernarea unor premii, fie ca este vorba despre o vestimentatie in care combina, intr-o maniera extrem de placuta, articole de la firme de lux cu unele accesibile pentru toti, dupa cum relateaza “People Magazine”. Ali Larter stie foarte bine sa combine brand-urile intr-un mod placut ochiului, acest lucru asigurandu-i prezenta in acest top.

Locul noua in topul celor mai bine imbracate femei ale anului 2007 este ocupat de cea care mai nou da tonul in moda. Este vorba despre nimeni alta decat Gwen Stefani, care fidela ramanand albului, negrului, rosului si imprimeului de leopard, reuseste intotdeauna sa creeze o imagine reusita, intotdeauna in trend. Cantareata este ajutata foarte mult si de faptul ca este in totalitate o prezenta incantatoare, hainele reprezentand pentru ea doar un ultim retus.

Pe locul opt se afla Reese Witherspoon, “femeia sofisticata” a acestui top, cum este numita de ''People Magazine'', fiind si cea care, cu fiecare aparitie ne intareste si mai mult ideea ca mai putin inseamna in multe situatii mai mult. Aceasta nu s-a evidentiat niciodata prin tinute vulgare, ci numai prin tinute cuminti si dulci, care i-au pus in evidenta trupul in cel mai elegant mod cu putinta.

Jennifer Lopez, ocupanta locului sapte, a fost desemnata de ''People Magazine'' ''femeia glamour''. Pielea ei fara cusur, dar si trupul armonios i-au permis intotdeauna sa poarte si tinute mulate, si tinute prin care sa-si expuna mai multa piele fara a fi dizgratioasa, dar nu a refuzat nici costumele elegante si rochiile lungi. Jennifer este o femeie norocoasa, care poate purta orice isi doreste, intrucat pe ea hainele arata pur si simplu extraordinar .
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.