Setari Cookie-uri

Cel mai bine imbracate femei ale anului 2007

"People Magazine" a analizat tinutele vedetelor prezente la diversele evenimente din acest an, alcatuind topul "Cel mai bine imbracate femei ale anului 2007". Sunt cele asupra carora atentia presei a fost cel mai mult indreptata in acest an.

''Femeia cameleon'', in persoana lui Drew Barrymore, ocupa locul sase al acestui top. Aceasta a fost desemnata in special datorita stilului ei foarte diversificat. Lasand la o parte trecutul furtunos, actrita a ajuns in stadiul in care pune foarte mult pret pe felul in care arata si acest lucru nu poate fi decat un avantaj atat pentru ea, cat si pentru admiratorii ei de pretutindeni.

De pe locul cinci ne zambeste domnisoara Jessica Biel. ''People Magazine'' a inclus-o in acest top datorita faptului ca isi evidentiaza intr-un mod aparte figura atletica, purtand rochii elegante, foarte gratioase. La inceputul carierei aceasta era adepta unui stil mai mult casual, de multe ori neingrijit, dar pe masura ce timpul a trecut si rolurile in filmele de renume au inceput sa curga si Jessica a evoluat punand mult mai mult accent pe felul in care arata.

De pe locul patru, Penelope Cruz emana senzualitate din momentul in care ii privim chipul. Acest lucru se datoreaza si originii sale latine. Actrita imbratiseaza moda intr-un fel aparte si reuseste de fiecare data sa atraga priviri. De asemenea, ca si celelate reprezentante ale acestui top, nu este nici ea foarte atrasa de costumatiile ''obraznice''. Cred ca si ea este constienta de faptul ca, trasaturilor ei fine nu li s-ar potrivi in niciun caz vestimentatiile desuete.

Katie Holmes ocupa cea de-a treia pozitie a topului din acest an. ''People Magazine'' a desemnat-o dept clasica topului. Modul rafinat de a se imbraca si de a-si alege tinutele pentru diversele evenimente i-au asigurat actritei si noii mamici un loc in fruntea acestui top. Este adepta unei vestimentatii cuminti, cea mai potrivita trasaturilor ei gingase.

Pe locul doi revine intr-un mod spectaculos actrita Cameron Diaz. Aceasta reuseste intotdeauna sa creeze impresii placute si sa uimeasca publicul si nu numai, in special datorita faptului ca stie sa-si puna in evidenta faimoasele picioare. Purtand jeansi skinny, fuste si rochii scurte, Cameron obtine de fiecare data un rezultat extraordinar.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.