Setari Cookie-uri

Cum asortezi hainele in carouri

Carourile sunt in tendinte si toamna aceasta! Nu uita sa introduci in outfit-urile tale camasile, fustele, rochiile si jachetele in carouri.

Am regretat mult faptul ca in liceul meu nu s-au introdus uniformele cu fustite in carouri, iar daca ar fi sa imi doresc pentru un moment sa ma reintorc pe bancile scolii, atunci fustele in carouri ar fi motivul.

Stiu ca nu e musai sa fiu eleva ca sa port o fusta in carouri, insa modelul care imi place mie este acela scurt, care nu prea se potriveste sa il port intr-o zi obisnuita la munca. Asa ca m-am rezumat la purtarea camasilor si bluzelor in carouri, dar la o scurta cautare pe internet, am gasit o varietate de modele de haine in carouri care mi-au atras atentia.

Camasa in carouri

Outfit-ul cel mai apropiat stilului meu este format din: top simplu, blugi skinny, camasa in carouri si tenisi.

Imbracata asa ma simt cel mai bine in pielea mea, fapt ce ma ajuta si sa ma simt feminina si sexy.

Camasa in carouri

Camasa in carouri: 74,90 lei

Top alb cu dantela: 57 lei

Blugi Only: 174,99 lei

Citește și:

Bluza in carouri rosu cu negru

Combina o bluza in carouri cu pantalonii imitatie de piele si o pereche de pantofi sport si vei obtine un outfit potrivit pentru orice ocazie: ziua de munca, sesiunea de shopping, iesirea in oras cu prietenii.

Bluza in carouri

Camasa rosu cu negru: 129 lei

Pantaloni imitatie de piele: 72,90 lei

Pantofi casual: 69 lei

Camasa lunga in carouri

Intr-o zi de toamna fara ploaie si vant, doar cu soare prietenos, poarta o tinuta alcatuita dintr-o camasa tip rochie in carouri, o pereche de tenisi inalti, un dres putin mai grosut si un poncho calduros.

La sfarsitul zilei o sa iti para rau ca s-a terminat programul tau de stat in oras si ca trebuie sa renunti la combinatia vestimentara.

Camasa in carouri

Camasa lunga: 199 lei

Poncho Vero Moda: 79,99 lei

Tenisi negri: 49 lei

Poncho in carouri

Fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, un eveniment de seara sau cateva ore petrecute la birou, poncho-ul in carouri iti poate deveni un aliat de nadejde.

Citește și:

Combinat cu o rochie mulata si o pereche de pantofi, acesta se transforma intr-o piesa vestimentara eleganta si feminina.

Haine in carouri: Poncho de toamna

Poncho Vero Moda: 79,90 lei

Rochie Dorothy Perkins: 155,99 lei

Pantofi cu toc: 110,90 lei

Fusta in carouri

Pe lista lucurilor pe care trebuie sa le fac inainte de 30 de ani cred ca trebuie sa trec si purtatul fustei in carouri.

Daca tot am regretat ca nu am purtat-o in liceu, as putea sa o combin cu un tricou simplu si o pereche de botine sau cizme pana la genunchi si sa merg asa pe strada lasandu-i pe ceilalti sa creada ca sunt o eleva simpatica.

Fusta in carouri

Fusta Forever21: 72 lei

Tricou Forever21: 121 lei

Botine din piele: 350,90 lei


Cate articole vestimentare in carouri se regasesc in dulapul tau?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.