Setari Cookie-uri

7 modele de genti pentru toate gusturile

Cadoul ideal pentru femeile importante din viata ta – descopera-l aici

Se spune despre femei ca sunt intotdeauna nemultumite. Ca isi doresc mai mult. Partial adevarat – femeile vor mai mult… mai multe haine, mai multe bijuterii, mai multi pantofi si mai multe genti. In ceea ce priveste partea cu multumitul e simplu: orice femeie se bucura cand primeste orice din lucrurile amintite mai sus. Si cum nu are sens sa te complici cu masuri si marimi, cu gusturi si stiluri, n-ai cum sa dai gres cu o geanta.

Asa ca astazi iti prezentam cateva modele de genti pentru femeile importante din viata ta. Fie ca esti de sex masculin, fie ca esti femeie, sa faci cadou o geanta arata ca ai stil, ca iti pasa de persoana respectiva si in acelasi timp te scuteste de batai de cap suplimentare. Iata, deci, ce model de geanta sa alegi pentru mama, soacra, sora, colega de serviciu, sefa, prietena, sotia, iubita. Pssst, nu e niciodata prea devreme sa le pregatesti cadoul de Craciun:

Citește și:

1. Pentru mama ta, alege un model clasic, confortabil, de calitate. Si alege o geanta de mana, pe care sa o poarte la job dar nu numai.

Geanta de mana - 284,99 lei

2. Pentru soacra ta, poti alege o geanta de mana eleganta, intr-un ton de maro. Daca o stii mai indrazneata, alege-i o textura precum piele de crocodil sau de sarpe.

Geanta - 799 lei

3. Pentru sora/verisoara ta poti alege un model de geanta cu bareta lunga, ce poate fi purtata si postas. Un model cu lant la curea sau cu franjuri e ideal.

Geanta postas - 219,90 lei

4. Daca e ziua colegei de serviciu, o geanta de umar office-style e ceea ce cautati – si tu si ea. Vei vedea ca iti pune “o vorba buna” printre toti colegii.

Geanta de umar - 159,90 lei

5. Geanta pentru sefa trebuie sa fie fara cusur. Din piele, fara doar si poate. Intr-o nuanta neutra nu vei da gres. Si nicio femeie intr-o functie de conducere nu va considera un model tip servieta inadecvat.

Citește și:

Geanta servieta - 119 lei

6. Daca te gandesti sa ii cumperi unei prietene, ba chiar celei mai bune prietene, un model de geanta, iti spunem ca mergi la sigur cu un clutch de seara. Investitia poate fi mai mare, dar nici gestul nu va trece neobservat.

Clutch - 189,99 lei

7. Pentru iubita ta sau pentru sotia ta, alege o geanta pe care stii ca ea poate n-ar da banii. Poate fi o geanta de mana chic, sau un plic supradimensionat ori poate un jewelry-box clutch (este clutch-ul acela pretios, rigid, cu pietre sau aplicatii). Ai grija, valoarea aplicatiilor de pe geanta nu e deloc de neglijat, ca orice “piatra” decorativa cu care ea ar veni in contact – sa zicem inel, de exemplu.

Clutch - 799 lei

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.