Setari Cookie-uri

Echipamente de ski pentru femeile cochete

Daca iarna este anotimpul tau preferat, iar sporturile extreme sunt marea ta pasiune, inseamna ca ai facut deja planul de vacanta pentru sezonul 2016/2017. Ca sa iti usurez si mai mult munca, am cautat hainutele care alcatuiesc echipamentul de ski potrivit pentru tine.

Stiu ca vrei sa fii irezistibila si la moda in orice situatie, dar atunci cand mergi la ski nu prea ai de ales si trebuie sa imbraci hainele acelea care te fac de trei ori mai mare si aproape daca te diferentieaza de un barbat.

Pentru a scapa insa de aceasta asemanare neplacuta, opteaza pentru haine viu colorate, care pastreaza un strop de feminitate si eleganta. Tine, totusi, cont de faptul ca acestea trebuie sa fie impermeabile, largute - pentru mobilitate in timp ce schiezi, si foarte, foarte calduroase.

Jacheta din lana sintetica

Nu ai putea sa te bucuri in voie de sportul tau preferat daca nu ai fi imbracata adecvat. Asta inseamna ca ai nevoie de o geaca care sa indeplineasca trei calitati: sa te fereasca de umiditate, vant si frig.

Jacheta maro de la Roxy este realizata cu Dry Flight, o tehnologie cu proprietati antimicrobiene, ce regleaza temperatura corpului si asigura impermeabilitate de durata. Este fix ce cauti!

Citește și:

Echipament de ski: Geaca de ski maro

Jacheta Roxy: 459 lei

Bluza gri melange

Geaca nu este suficienta intr-o zi petrecuta pe partie. Ai nevoie de o bluza la fel de calduroasa, care sa iti asigure starea de bine.

Bluza din imagine are interiorul plusat si este realizata din fibre de material fleece ce impiedica pierderea caldurii si asigura izolatie termica.

Echipament de schi: Bluza gri melange

Bluza sport: 199 lei

Sosete calduroase

Sa ai picioarele in permanenta calde este foarte important pe perioada intregului sezon rece.

Desi pretul este ceva mai ridicat, alege pentru vacanta petrecuta la ski sosete confectionate dintr-un material ce pastreaza caldura, speciale create pentru iarna si zapada.

Echipament de ski: Sosete calduroase

Sosete Smartwool: 111 lei

Pantaloni de ski

Alege o pereche de pantaloni largi, vatuiti si impermeabili ca sa fii regina partiei!

Iti ofera libertate in miscare si te feresc de frig, iar daca optezi pentru o culoare vie, vei avea un look care binedispune si te scoate in evidenta.

Citește și:

Pantaloni de ski

Pantaloni mov: 529 lei

Pantaloni roz: 719 lei

Echipament de ski

Pentru ca iernile sunt aspre, ma bate gandul serios sa apelez la bluzele si pantalonii termici pentru zilele in care trebuie sa ies din casa.

Bluza si pantalonii din imagine ajuta la reglarea temperaturii corpului si disperseaza umezeala.

Echipament de schi

Bluza termica: 179,99 lei

Pantaloni termici: 269,99 lei

Caciula si manusi calduroase

Daca nu vrei sa porti o caciula sau o casca (nu recomand practicarea acestui sport extrem fara casca de protectie), te poti proteja de frig cu ajutorul unei bentite calduroase.

Cand stai pe bara si vrei sa savurezi o ceasca de ceai fierbinte, incalzesteti mainile intr-o pereche de manusi crosetate. Unele dintre noi se inteleg mai bine cu un astfel de model.

Echipament de ski

Set manusi + bentita: 54,90 lei

Caciula cu ochelari: 87 lei

Casti pentru protectie

Nu ai voie sa mergi la ski fara casca de protectie! Nici sa nu iti treaca prin cap asa ceva!

Citește și:

Gasesti o multime de modele care te vor incanta si iti vor asigura un look chic, dar cel mai important, te vor proteja in caz de pericol si iti vor tine de cald.

Casti pentru ski

Casca cu blanita: 489 lei

Casca alba: 204 lei

Clapari

O pereche de clapari caldurosi va asigura confortul si siguranta picioarelor tale.

Se gasesc pe orice culoare doresti, iar modelele sunt din ce in ce mai feminine si mai atractive.

Clapari ski

Clapari albi: 779 lei

Clapari alb cu negru: 605 lei


Tu cum planuiesti sa iti petreci vacanta de iarna?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.