Setari Cookie-uri

Paltoane calduroase pentru zilele geroase

Asa cum nu exista iarna fara geaca imblanita, asa nu exista nici iarna fara un palton usor de asortat la o tinuta casual sau una eleganta.

Sa gasesti paltonul de iarna ideal poate fi o adevarata provocare. In cazul lui, nu doar modelul conteaza, ci si materialul din care este confectionat.

Asadar, trebuie sa gasim un palton la un pret decent, care sa fie lung sau scurt - depinde de preferinte, sa aiba fie gluga, fie guler inalt, buzunare si, cel mai important, sa ne tina de cald.

Iata ce am gasit eu la o cautare rapida pe magazinele online:

Palton cu guler inalt

Avem in fata o piesa vestimentara extrem de finuta si de eleganta, pe care o poti purta doar in zilele in care ai scos la plimbare pantofii cu toc.

De la stiletto si pana la cizme cu toc, acest palton cu guler inalt este un must have al sezonului pentru tinerele si doamnele carora le place sa fie sofisticate.

Paltoane: Palton negru elegant

Palton La Femme Fatale: 499,5 lei

Palton cu broderie

Admiram acum un paltonas de un rosu superb, menit sa incalzeasca femeile romantice carora le plac plimbarile in aer liber.

Citește și:

Un palton scurt, ornamentat cu flori brodate, care ne duce cu gandul la palpitanta poveste a Scufitei Rosie.

Paltoane scurte: Palton rosu cu broderie

Palton cu imprimeu: 327,20 lei

Palton din lana

Daca in cea mai mare parte a timpului tau iti place sa porti haine casual, atunci ar trebui sa faci loc in dulapul tau acestui palton pufos din lana.

Se potriveste de minune cu o pereche de blugi largi (boyfriend jeans) si pantofi sport/bocanci.

Paltoane: Palton cu gluga

Palton Only: 319,90 lei

Palton romanesc

Cat timp a trecut de cand nu ai mai purtat un articol vestimentar confectionat in Romania?

Pentru ca am gasit acest palton superb si cred ca ti se potriveste ca o manusa. Este din lana, are aplicatii brodate si iti asigura eleganta si feminitatea de care trebuie sa dai dovada.

Paltoane lungi: palton negru cu broderie

Palton cu broderie: 362 lei

Palton din stofa

Am vazut de curand o tipa in autobuz imbracata cu acest palton si mi-a placut mult. Dar si mai mult m-am bucurat cand am gasit magazinul online de unde se poate achizitiona.

Citește și:

Asa am aflat ca este tot o piesa vestimentara romaneasca, cu un imprimeu deosebit si este numai bun de purtat in lunile capricioase de iarna.

Paltoane: Palton din stofa cu imprimeu

Palton romanesc: 245 lei

Palton in carouri

Nu iti fie teama sa cumperi un palton cu model sau in mai multe culori. Nu este deloc greu de asortat, asa cum pare la prima vedere.

Alege pentru inceput un palton in carouri in tonuri de gri si negru. Il poti asorta cu o pereche de pantaloni sau o rochie in orice nuanta.

Paltoane: Palton in carouri

Palton Top Secret: 314 lei

Paltoane scurte de iarna

Paltonul este, fara indoiala, o piesa eleganta. Il asortam de foarte multe ori cu adidasi, tenisi si bocanci, insa, avand in vedere si faptul ca este o haina de iarna, ar trebui sa il purtam ori de cate ori ne incaltam cu cizme sau ghete.

Se completeaza perfect cu rochii, fuste si pantaloni skinny.

Paltoane de iarna

Palton verde inchis Only: 359,99 lei

Palton gri Vero Moda: 314,99 lei

Citește și:

Palton visiniu Lavand: 629,99 lei


Care este primul lucru la care te uiti atunci cand mergi in cautarea paltonului ideal?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.