Setari Cookie-uri

10 coliere-statement de purtat la petrecerea de Revelion

10 coliere-statement de asortat la rochita de Revelion

Petrecerea de Anul Nou este cel mai asteptat party! Este momentul in care tu vei straluci intr-o tinuta chic, cu o coafura sofisticata si un make-up de efect. Este petrecerea la care atat tinuta, cat si pantofii sau geanta conteaza. Si este petrecerea la care bijuteria de efect si fara bataie de cap este colierul.

Am cautat pentru tine online cele mai frumoase coliere, din care sa-ti alegi favoritul. Am ales modele diferite, potrivite indiferent de bugetul tau, de silueta ta, de varsta, de stilul pe care il abordezi si de evenimentul pe care il ai planificat pentru Revelion. Iata 10 modele de coliere-statement ce iti vor transforma total tinuta.

Citeste mai jos si cateva sfaturi de stil, unde si in ce outfit aceste bijuterii s-ar potrivi:

1. Siragul de perle, clasicul, elegantul si “fara de greseala” , colier, poate acompania atat o rochie de seara lunga, cat si un model de club, scurt, sau un mix cu pantaloni si bluza.

Citește și:

Sirag de perle - 99 lei

2. De la clasic, facem o curba de 360 de grade, si sarim la avangardist: choker-ul! Aceste model de colier, strans pe gat este in trendurile pentru toamna/iarna si se potriveste unei rochii cu spatele gol si vedere la gat si umeri.

Choker - 37 lei

3. Un alt model in tendinte este colierul cu pandantiv. El incadreaza minunat un decolteu anchior.

Colier cu pandantiv - 319 lei

4. Tot la capitolul bijuteriilor la moda este si colierul masiv, opulent, care va atrage imediat atentia. Pentru o astfel de bijuterie e important sa alegi o rochie eleganta dar simpla, minimal. Ai grija ca si restul accesorilor – pantofii si geanta – sa fie tot pe principiul “less is more”.

Colier masiv - 159 lei

5. Mai invartim o data cercul, si tot la 360 de grade, ajungem la colierul simplu, finut, delicat. Alege un lant fin, din aur si adauga-i un medalion la fel de suav. Poarta acest gen de bijuterie daca alegi o tinuta in linii clasice sau daca optezi pentru texturi bogate precum dantela sau catifeaua.

Citește și:

Colier simplu - 199,99 lei

6. Si daca tot am vorbit de texturi pretioase, poti alege oricand un colier cu mixuri de bijuterie si textil – margele, lant, insertii din dantela, pietre – pe care te poti baza sa fie sufletul petrecerii. Un astfel de model e perfect la o rochie somptuoasa de seara.

Colier cu mixturi - 79,90 lei

7. Tot la o “tinuta de gala” se potriveste si un colier cu pietre. Alege un model la baza gatului, cu pietre intr-o culoare, maximum doua si poarta-l cu atitudine!

Colier cu pietre - 94,99 lei

8. Si tot cu atitudine, poarta un colier cu aplicatii pentru femeile curajoase – franjuri, pene, lanturi, piele. Un colier de acest gen va scoate din anonimat orice tinuta!

Colier cu aplicatii - 44,90 lei

9. Daca alegi ca bijuteria sa fie nu accentul tinutei ci mai degraba focusul ei, un colier in cascada este ceea ce cauti. Iti va sublinia gatul si zona decolteului, asa ca mare grija la pielea ta si machiajul acestor zone.

Citește și:

Colier in cascada - 87 lei

10. Un colier de inspiratie Boho – cu margele mari, cu o piatra mare decorativa, cu lanturi cu zale mari si pietre, cu insertii de dantela sau macrame – se potriveste unei tinute la fel de boeme. Asa ca, nu alege acest gen daca mergi la un eveniment black-tie sau daca porti o little black dress.

Colier boho - 139,99 lei

foto prima pagina: Cozy Home, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.