Setari Cookie-uri

10 cadouri până în 100 lei pentru Secret Santa la birou

Daca si la tine se tine Secret Santa anul acesta la birou, ar trebui sa te gandesti bine ce ai putea sa cumperi colegului sau colegei. Daca ai nevoie de cateva idei care sa te ajute si sa te incadrezi intr-un buget bun, atunci sa stii ca am gasit noi cateva cadouri de pana in 100 de lei si care credem ca se potrivesc de minune oricui, indiferent de personalitate.

Colegii de la birou se impart in doua categorii cand vine voba de Secret Santa: entuziasmatii si cei anti-tombola de Craciun. Dar indiferent ca esti Grinch sau pasionat de decoratiunile stralucitoare, de impodobit bradul si de facut turta dulce, vrei nu vrei, nu e tocmai indicat sa nu cumperi tu cadou pentru un coleg (sau chiar sef!). Macar ca il privezi si pe acesta de bucuria acestui eveniment.

Si pentru ca sarbatorile de iarna sunt mereu motiv de bucurie – cu siguranta schimbul de cadouri contribuie serios la zambetele noastre, desi credem ca ar mai conta si zilele libere si mancarea savuroasa – astazi am adunat din toate colturile online-ului, cadouri minunate cu buget mic-mic, pentru tombola de Secret Santa, tocmai pentru ca tu sa nu pierzi timp, sa nu te stresezi si sa alegi motivul de bucurie pentru colegul de job:

Citește și:

Agenda de birou foarte practica

Cu o agenda - de colectie, de folosit - nu vei da gres niciodata daca o livrezi drept cadou. Alege un model chic, de ultima generatie – si task-urile zilnice vor fi trecute cu mare drag in “agenda de la X”.

Ramane acolo un zambet in coltul gurii si acela e de la un gest atent, mai ales daca ce ai ales tu are imprimeuri chic cat sa arate minunat. Indiferent ca se foloseste la intalniri sau doar la birou.

Agende birou

Carti de luat cadou la Secret Santa

Daca stii ca ai tras la sorti o colega/un coleg care iubeste sa citeasca – sunt cadoul ideal si ai de unde alege: carti de colorat, antistres, carti de dezvoltare personala, carti de dezvoltare profesionala, carti de arta… tu alegi!

Citește și:

Daca vrei sa faci o alegere originala, ai fi surprinsa de popularitatea cartii "Lectii de magie: cum sa-ti cultivi creativitatea". Cu siguranta ca o vei lua in dublu exemplar, ca sa iti opresti si tie una, daca ai nevoie sa mai lucrezi la partea artistica.

Carte de colorat Lectii de magie. Cum sa-ti cultivi creativitatea

Din categoria cartilor, fac parte si audiobook-urile. De fiecare data cand colegul va asculta, in metrou sau in masina audiobook-ul de la tine, mai “primesti o bila alba”.

Astea sunt ceva mai practice pentru ca nu trebuie sa stea inghesuit prin mijloacele de transport in comun cu cartea, ci doar sa iti bage castile in ureche si sa asculte ceva inspirational. Ai putea incepe cu o mostra din viata personala a tensimenului Roger Federer.

Roger Federer audio book

Casti audio - ce sa cumperi colegului de munca de Craciun

Citește și:

Daca ai selectat un coleg ce se refugiaza de agitatia locului de munca, in muzica si ai observat tu ca perechea veche de casti e prea veche (sau si mai rau, inexistenta!) atunci cumpara-i una profesionala. Daca nu avea, e de fapt un cadou pentru intreg colectivul.

Nu te mira ca primesti zambete de la toata lumea, pentru ca gadgeturile sunt foarte populare cand vine vorba despre a alege cadouri colegilor.

Modele casti audio

Accesorii cadou pentru colegi de munca: esarfe sau cravate

Daca ai ales din cutia/caciula cu biletele un coleg sau o colega apropiata, si ii stii gusturile, atunci cadoul de Secret Santa poate fi de exemplu, o esarfa sau o cravata.

Nimeni nu va avea vreodata suficiente accesorii pentru a-si completa tinutele, mai ales in sezonul rece, cand trebuie sa petrecem tot mai mult timp pe afara si sa aratam si mai bine.

Esarfe modele

Citește și:

Tricouri personalizate cu mesaje amuzante

Un tricou cu mesaj amuzant sau cu imprimeu haios poate fi cadoul perfect pentru colegul pus pe glume de la birou. Uite mai jos niște sugestii de tricouri personalizate cu mesaje amuzante pentru bărbați:

tricouri personalizate pentru bărbați cu mesaje amuzante Vezi mai multe sugestii de tricouri personalizate pentru bărbați

O sa observi ca magazinele online se intrec in idei cat mai crete, cat mai distractive si cat mai funny. O sa iti fie destul de greu sa alegi si te-ai putea trezi ca adaugi mai multe bucati in cosul de cumparaturi - si pentur prietenul cel mai bun, si pentru tata, si pentru cunostinta aia care tine la glume.

Tricouri personalizate cu mesaj

Lacuri de unghii colorate pentru sarbatorile de iarna

Ai ales-o pe Miss Office, mereu pasionata de ultimele trenduri in beauty si ingrijire? Atunci ceva cosmetice – o oja de calitate, de exemplu – pot fi motivul pentru care va exclama “Wow!” si te va prezenta drept colegul/colega ei chic!

Citește și:

Si daca tot suntem in perioada sarbatorilor de iarna, poti tine cont de asta si sa optezi pentru nuante in tema - rosu, visiniu, alb sau verde. Te-ai putea interesa sa vezi ce se poarta in acest sezon si sa alegi ceva fain - musai OPI ca astfel de lacuri de unghii sunt durabile.

Oje OPI

O sugestie pentru morocanosul sau morocanoasa de la job? Ceva dulce! Alege prajituri sau bomboane de calitate, cu “eticheta” si va fi cel mai dulce cadou. Militam si pentru aceasta idee de cadou - dulciurile plac oricui, atat femeilor cat si barbatilor, asa ca ai putea opta si pentru ceva sweet.

Stilouri elegante pentru sef

Seful tau ti-a picat la extragere? Pai… ai meserie grea. Si nu prea pentru ca te gandesti ca nu vrei sa dezamagesti si presiunea asta nu e buna! Dar zicem sa alegi un stilou bun, elegant, sofisticat, pe care il va folosi la fiece intalnire. Si-atunci, subliminal, vei fi si tu acolo. Si chiar de nu, cu siguranta ca va avea diverse ocazii sa il foloseasca si stii sigur ca este bine sa oferi ceva care se utilizeaza.

Citește și:

Modele stilouri

O idee minunata pentru cei mai indecisi si cei mai putin implicati, este un voucher. Astfel, nu e bataie de cap si mai mult, poti fi sigur ca colegul tau isi va cumpara fix ce isi doreste. Asadar, o ultima sugestie de cadou de Secret Santa pentru colegii de munca ar putea fi sa alegi un voucher de cumparaturi sau de tratamente cosmetice ar putea fi cartea castigatoare.

foto prima pagina: Halfpoint, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.