Setari Cookie-uri

Manusi, fulare si caciuli pentru o iarna vesela

Anul asta bucura-te de o iarna ca in povesti, plina de magie, surprize placute, zambete si iubire.

Nu stiu cat ai fost atenta la acest aspect, insa hainele si accesoriile au o influenta mare asupra psihicului nostru.

Purtam haine colorate si cu modele haioase in zilele in care suntem binedispuse si avem multa energie, ne coloram unghiile si buzele cu rosu cand vrem sa fim provocatoare si apelam la negrul misterios cand vrem sa vindem imaginea femeii puternice si independente.

Cand vine iarna, ne dam in vant dupa hainutele si accesoriile de sezon, care ne baga mai mult in spiritul sarbatorilor de iarna.

Caciuli vesele

Odata ce trecem pragul copilariei si ne pregatim sa devenim femei, uitam de multe dintre hainele si accesoriile pe care le purtam inainte cu placere si uneori ne protejau de frig, de ploaie si de vant.

Caciulile sunt accesoriile pe care refuzam sa le mai purtam atunci cand crestem... de fudulie. Dar uitam cat sunt de importante in viata noastra, cat de bine ne fac in sezonul rece si cat de usor pot completa un outfit.

Citește și:

Asadar, gaseste-le un mic loc in dulapul tau si nu iti mai fie rusine sa le porti.

Caciuli vesele

Caciula eleganta cu fundita: 157 lei

Caciula cu buline si mot: 119,90 lei

Caciula multicolora cu mot: 32 lei

Caciul bej cu inimioara: 44,90 lei

Manusi cu modele

Port caciula, port fular, dar ma inteleg mai greu cu manusile. Nu pentru ca m-ar deranja sau ca nu mi-ar placea sa le port, dar pur si simplu imi este mai la indemana sa tin mainile in buzunar.

Insa pastrez cateva perechi de suflet pe care le port ori de cate ori merg la bunici si stam in curte sau petrec cateva zile la munte, pe partie sau batandu-ma cu bulgari de zapada.

Manusi: manusi cu model

Manusi alb cu rosu: 99,90 lei

Manusi gri Roxy: 84,90 lei

Manusi bleu cu negru: 99,90 lei

Manusi cu degete

Nu am o preferinta anume la manusi, important este sa imi tina mainile calde.

Asa ca imi plac in egala masura si manusile cu degete, si cele fara. Mai mult, am inceput sa le gasesc farmecul si celor cu degetele taiate pe jumatate. Ma ajuta sa imi gasesc mai repede abonamentul la metrou.

Citește și:

Manusi: Manusi cu degete

Manusi Deisgual: 164,99 lei

Manusi tricotate: 29 lei

Fulare

Sunt convinsa ca ai o sumedenie de esarfe in dulap. Toate modelele, toate culorile, toate dimensiunile, toate texturile.

Si pentru ca esti fana a esarfelor, cu siguranta ai si cateva fulare mari pe care iti place sa le asortezi cu rochii, camasi, paltoane si geci.

Eu am gasit acele modele dragute de fulare si m-am gandit sa ti le recomand. Sunt viu colorate si foarte calduroase. Iara asta o sa fie altfel cu ele!

Fulare

Fular impletit Roxy: 99,90 lei

Fular verde menta: 114,90 lei


Cam astea sunt recomandarile mele. Recunosc ca abia astept sa vina luna decembrie, sa apara hainutele si accesorile de sezon si sa ma bucur de zapada si de parfumul portocalelor si al bradului.

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.