Setari Cookie-uri

Pregătește-te de Crăciun! Haine cu imprimeuri de sezon

Daca iubesti Craciunul la fel de tare cat il iubesc eu, inseamna ca deja te gandesti la ce haine vei purta in aceasta perioada si ce cadouri vrei sa faci celor dragi. Si m-am gandit ca ar fi cazul sa iti fac cateva propuneri, unele care sa te faca sa zambesti si sa aduci bucurie prietenilor sau familiei.

Iubesc iarna, iubesc luna decembrie, iubesc sarbatorile de iarna, il iubesc pe Mos Craciun si ador sa port hainele acestui sezon geros. Pulovere groase, pijamale, pantaloni, camasi de noapte... toate cu imprimeuri cu Mos Craciun, reni, brazi si fulgi de nea - cu cat mai multe, cu atat mai bine. Stiti cum este: intri in atmosfera aia si cu greu te detasezi de tot ce inseamna aceasta atmosfera de iarna. Poate doar daca esti un Grinch.

Pentru ca aceasta minunata perioada sa nu ma prinda nepregatita, mi-am pus pe lista cateva articole vestimentare pe care trebuie sa le achizitionez de urgenta. Nu neaparat pentru mine, cat si pentru cei dragi mie, aceste articole putand reprezenta cadouri inspirate pe care sa le pui sub brad. Alese cu grija, impachetate cu constiinciozitate si daruite cu inima plina. Iata cateva exemple:

👉 Hanorac tricotat și călduros
👉 Salopetă întreagă de dormit
👉 Pijamale cu motive de iarnă
👉 Pijamale pufoase din bumbac
👉 Colanți groși și îmblăniti de iarnă
👉 Bluze cu imprimeu de sezon
👉 Pulovere de Crăciun

Citește și:

Hanorac tricotat cu imprimeu de Crăciun și închidere cu fermoar

Nu m-ar deranja sa port acest hanorac tricotat si calduros cat e iarna de lunga. Este super practic, are un model simpatic care va fi admirat de toti cei din jur si inchiderea este sigura si practica - cu fermoar. Plus ca materialul este unul care mentine corpul cald.

O iarna usoara, totusi, fara viscol si temperaturi prea scazute, suficient cat sa imi permita sa nu port o geaca pe deasupra ca sa ma mandresc cu hanoracul meu cu imprimeu de sezon. Il poti lua chiar si la munca pentru ca are niste desene cuminti si in ton cu vremea de afara.

Haine de iarna: Hanorac tricotat

Vezi modele hanorac

Salopetă întreagă de dormit cu model de Crăciun: un must în garderoba de iarnă

M-am imaginat imbracata in aceasta salopeta in seara de Ajun, asteptandu-l pe Mos Craciun. Mi se pare atat de cute, de ... atipica. Pare ca se potriveste mai bine unui copil curios, dar cine spune ca un adult nu poate visa la fel de tare?

Citește și:

Stiu ca as adormi si l-as rata, asa ca m-am imaginat mai departe, in dimineata de Craciun, deschizand cadourile sub bradul impodobit. Daca si tu vrei o astfel de pijama tip salopeta, sa stii ca sunt multe modele online disponibile.

Haine de iarna: Salopeta intreaga cu model

Vezi modele salopeta de iarna

Pijamale cu motive de Crăciun: un cadou simpatic

Pijamalele sunt intotdeauna o idee buna de cadou. Imi place sa le daruiesc in mod special iarna, cand pot alege pijamale pufoase calduroase cu imprimeuri de sezon. Stiu sigur ca cei care le vor primi vor imbratisa cu drag surpriza.

Mi se pare ca se potrivesc oricui - si doamnelor care vor ceva serios, si domnisoarelor car prefera ceva mai jucaus si adolescentelor care se multumesc cu ceva simplu si practic.

Pijamale: Pijama cu ren

Vezi costume de pijama

Pijamale din bumbac cu printuri de Crăciun: modele pufoase și călduroase pentru sezonul rece

Citește și:

Pijamalele nu sunt niciodata suficient de multe. Imi place sa am din toate culorile, modelele si materialele, motiv pentru care pijamaua din imagine nu putea sa lipseasca de pe lista mea.

O pereche de pijamale din bumbac sunt de calitate, rezintente si durabile. Poti opta pentru un astfel de material iarna pentru a te asigura ca ii va tine de cald cuiva drag tie.

Pijamale din bumbac

Vezi pijamale din bumbac

Colanți groși și îmblăniți cu motive de Crăciun pentru a-ți ține de cald iarna asta

Chiar daca nu esti adepta colantilor, aceasta pereche cu model s-ar putea sa te cucereasca. Nu recomand a se purta pe strada, insa intr-o vacanta petrecuta la munte, la o cabana, sunt mai mult decat rupti din peisaj.

Colantii grosi si imblaniti se pot purta fie pe dedesubtul unor jeansi mai largi, fie ca atare, fie in completarea unei tinute cu o rochie de toamna-iarna.

Citește și:

Colanti grosi cu imprimeu de sezon

Vezi colanti cu imprimeu

Pulovere cu imprimeu de sezon - modele Ugly Christmas Sweater

Am cautat mult timp pulovere cu Mos Craciun, cu reni sau orice alt model care ma duce cu gandul la iarna si la sarbatorile de sezon. Mereu cand le vad imi amintesc de personajul lui Mr. Darcy din "Bridget Jones's Diary". Pe langa faptul ca sunt extrem de caraghioase, mi se par si un motiv de ras.

Nu toate magazinele carora le pasesc pragul pastreaza asa ceva pe stoc, insa magazinele online pun la dispozitie o multime de modele dragalase care imi ingreuneaza alegerea.

Pulovere de Craciun

Vezi pulovere cu imprimeu

Pulovere de Crăciun cu imprimeuri amuzante

Mi-au placut in mod special aceste modele de pulovere numai bune de purtat in luna decembrie. Sunt diferite de modelele clasice si sunt confectionate din materiale placute la atingere. Pot fi purtate atat intr-un outfit casual, cat si la ocazii speciale.

Citește și:

Da, s-ar putea ca anul asta sa primesti diverse invitatii in care ti se precizeaza un dress code cu pulovere de Craciun cu imprimeuri amuzante. Si ar fi bine sa ai un model in garderoba.

Pulovere de iarna

Vezi modele pulovere


Chiar daca a trecut perioada in care credeai in Mos Craciun, incearca sa pastrezi mereu emotiile pe care doar iarna si ale ei sarbatori ti le pot oferi indiferent de varsta. Daca vei contribui cu achizitii in tema sarbatorilor, cu atat vei simti mai profund nostalgia vremurilor copilariei.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.