Setari Cookie-uri

Fii din nou copil! 10 pijamale cu personaje pentru serile de rasfat

Am gasit pijamalele de care nu vei vrea sa te desparti cat e iarna de lunga! Nu fii egoista... le poti face si cadou!

Iti dai seama ce petrecere tare in pijamale ar iesi daca tu si prietenele tale renuntati la obisnuitele seturi de pijamale simpatice si ati opta pentru unele cu personaje sau cu animalute dragute?! Nu doar la petreceri tematice sau de Halloween, intre prietene...

Si in viata de student in camin, departe de casa, niste pijamale cu personaje din desene animate si / sau cu figurine de animale simpatice, colorate, iti vor inveseli zilele. :) Sau acasa, alaturi de cei dragi, cand vrei sa te intorci, macar ca atmosfera si in ganduri, la copilarie, la povesti, la bucurii simple...

Pijamale Hello Kitty

Imi aduc aminte de prima mea vacanta in Spania. Am dat iama in magazine si mi-am inmultit bagajul cu un troler in plus.

Fara sa exagerez, am constatat ca cele mai multe hainute de casa si produse cosmetice erau cu Hello Kitty. Nu le-am ales pentru ca eram fana, ci pentru ca mi s-au parut cele mai dragalase.

Citește și:

Asadar, nu e de mirare ca am ales ca o prima recomandare pijamaua pufoasa tip salopeta Hello Kitty roz-deschis si alb, care te transforma in simpatica pisicuta.

Pijamale Hello Kitty

Pijamale tip salopeta Hello Kitty

Pijamale salopeta cu Pikachu

L-am indragit pe Pikachu chiar daca nu am urmarit cu sufletul la gura fiecare episod in parte din desenele animate Pokemon.

Acum ca a revenit in atentia noastra, m-am gandit ca o pijama cu modelul simpaticului personaj de desene animate este o idee excelenta de cadou pentru fanii jocului si desenelor care au innebunit deodata mai multe populatii ale lumii.

Aceasta pijama salopeta calduroasa, intr-o singura bucata, de culoare galbena, dragalasa, ca Pikachu, iti va inveseli serile dupa o zi grea. ;)

Pijamale Pikachu

Pijamale tip salopeta galbene Pikachu

Pijamale Cheshire Cat din Alice in Tara Minunilor

Cunoscut pentru ranjetul lui viclean, motanul Cheshire din Alice in Tara Minunilor vine la tine sub forma unei pijamale din care nu vei mai vrea sa iesi. Si cui nu-i place atmosfera de poveste din Alice in Tara Minunilor, dar, mai ales, pisoiasul omniprezent, care pare sa stie tot?

Citește și:

Nuanta de roz bombon si materialul pufos din care este confectionata aceasta pijama cu personaj motan Cheshire din Alice in Tara Minunilor, aduce un plus de dinamism modelului. Eu zic sa o porti cu incredere si drag, mai ales ca iti aminteste de minunatele zile cand erai copil.

Pijamale Cheshire Cat

Pijamale in dungi alb si roz Cheshire Cat

Pijamale tip salopeta Magarusul Eeyore

Ma indoiesc ca exista printre noi persoane care sa nu-l indrageasca pe celebrul Winnie The Pooh. Doamnee, ce poveste si ce personaje adorabile!

Insa vreau sa stiu care dintre voi si-a dorit sa il ia acasa pe magarusul Eeyore?! Imagineaza-ti cat de dragalasa o sa fii tu imbracata intr-o pijama moale care il infatiseaza pe prietenul adorabil al lui Winnie! Cam asa:

Pijamale Magarusul Eeyore din Winnie The Pooh

Pijamale salopeta Magarusul Eeyore

Pijamale intregi Cangur

Cangurii sunt adorabili... mai ales cand alearga ei grabiti cu copilasul lor in marsupiu.Si lejeritatea cu care stau liberi pe camp.

Citește și:

Prin urmare, nu mi-a fost greu sa ma indragostesc de aceasta pijama simpatica in forma de cangur in care pot sa ma alint si sa fac pe copila inocenta care are grija de bebelusul ei. Ca atunci cand eram mici si faceam pe mamicile pentru papusi.

Pijamale Cangur

Pijamale portocalii tip salopeta Cangur

Pijama porcusor

Nici in ziua de astazi, dupa mai bine de cinci ani, nu mi-a trecut dorinta de a avea un porcusor dragalas in casa, pe care sa il cresc ca pe o pisica sau ca pe un caine de companie. Era o comedie romantica simpatica in care se petrecea asta: o fata, intruchipata de regretata actrita Brittany Murphy, avea o minunatie de porc ca animal de companie. Deci n-as fi singura...

O zic insa deschis acum: am o pasiune nebuna pentru porcusori. Asa ca am pus din start pijama salopeta porcusor in cosul de cumparaturi. Vad eu la ce ocazii speciale cu prietenii voi reusi sa o port. Sau doar ca sa imi inveselesc zilele libere acasa.

Citește și:

Pijamale Porcusor

Pijamale salopeta roz Porcusor

Pijamale Vacuta

Trebuie sa recunosti ca vacutele sunt chiar simpatice!

Si trebuie sa recunosti ca o pijama cu model de vacuta in alb cu pete negre iti incanta privirea si ca te-ar tenta sa o porti un weekend intreg, indiferent daca e vorba de un weekend petrecut cu familia sau cu iubitul. Aminteste de a noastra Fulga din reclamele dragute!

Pijamale Vacuta

Pijamale salopeta in alb si negru Vacuta

Pijamale groase cu personaje

Unicornul si Mos Craciun - doua personaje atat de indragite de copii, dar si de femeile din toate colturile lumii.

Pai si atunci ce cadou ar fi mai inspirat daca nu o pijama care sa te transforme intr-un unicorn magic sau un Mos Craciun tinerel.

Pijamale

Pijamale cu personaje si mesaje simpatice

Pijamale cu imprimeuri cu animalute si mesaje

Daca ai trecut de 30 de ani, nu inseamna ca trebuie sa uiti de copilul care ai fost odata.

Citește și:

Ai dreptul sa iti pastrezi inocenta si slabiciunea pentru desene animate, papusi si personaje si sa porti accesorii si hainute care pastreaza vii amintirile din copilarie.

Cum ar mai ajunge Mos Craciun la tine, daca nu l-ai astepta dormind intr-o pijama cu animalute imprimate?!

Pijamale cu pantaloni in carouri

Pijamale cu imprimeuri dragute

Pijamale cu personaje din filme

Am lasat pentru la final pijamalele imprimate cu personaje din productii Disney si Pixar ca Despicable Me, Frozen si Mica Sirena.

Sunt sigura ca le-ai vazut, ca te-au emotionat si le-ai indragit, ca ai vrut sa le revezi si ca te-ai bucura daca le-ai primi cadou sub forma unui set de pijamale cu imprimeuri simpatice.

Pijamale cu personaje

Pijamale in set cu imprimeuri simpatice

Acum suna-ti prietenele, prepara niste cookies delicioase si sucuri naturale ori popcorn si adunati-va la un film sau la un party in pijamale - cele mai simpatice pijamale cu personaje pe care le-ati avut vreodata!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.