Setari Cookie-uri

Parfum de vedeta

Pe piata parfumurilor concurenta se intestate de la an la an, intr-un interval de 12 luni specialistii sustin ca apar cam 200 de parfumuri noi. Intr-o asemenea aglomeratie de esente si arome, din ce in ce mai multe vedete, mizand pe renumele lor, isi lanseaza parfumuri, pentru a-si creste brandul si implicit conturile din banca.

Incasari: 74,9 milioane de dolari

Pret: 75 de dolari - apa de toaleta, 125 ml

2. " White Diamonds" (Elizabeth Taylor) - un parfum care se bucura si astazi de un enorm success, desi prezent de 15 ani pe piata, alcatuit din note seducatoare de crin amazonian si tuberoza egipteana, in amestec cu un strop de chihlimblar si patchouli. Colectia mai contine lotiune si crema de corp.

Incasari: 60,7 milioane de dolari

Pret: 65 de dolari - apa de toaleta, 100 ml

3. "Lovely" (Sarah Jessica Parker) - un parfum floral, in care mirosul inocentei se amesteca cu rafinametul unui parfum fin si natura exotica a unui ulei pretios. Un melanj din note de levantica, orhidee, chihlimblar, narcisa, mosc si mar. Intr-un cuvant: divin, asemenea vedetei a carei semnatura o poarta. Colectia mai contine apa de parfum si gel de dus.

Incasari: 57 milioane de dolari

Pret: 65 de dolari - apa de parfum, 100 ml

4. "Curious" (Britney Spears) - o “curiozitate” pe care Britney a avut oportunitatea si banii pentru a o satisface. Magnolie de Louisiana (orasul natal), para, lotus, asezonate cu iasomie si un strop de lemn de santal, o combinatie fatala, cu care Britney a facut ravagii printre fanele sale.

Incasari: 55,4 milioane de dolari

Pret: 52,5 de dolari - apa de toaleta, 100 ml

5. "Glow by J.Lo" (Jennifer Lopez) - primul parfum sub semnatura divei Jennifer Lopez, vandut, de altfel si cel mai bine. Un amestec irezistibil de portocale, grapefruit si vanilie. Colectia mai contine lotiune de corp si gel de dus.

Incasari: 47,1 milioane de dolari

Pret: 56 de dolari - apa de toaleta, 100 ml

6. "Still" (Jennifer Lopez) - un parfum mai delicat si mai sofisticat decat “Glow”, emana senzualitate prin notele de citrice si iasomie salbatica. Colectia mai contine lotiune de corp si gel de dus.

Incasari: 29,9 milioane de dolari

Pret: 65 de dolari - apa de toaleta, 100 ml

7. "Fantasy" (Britney Spears) - al doilea parfum lansat sub semnatura controversatei Britney Spears, extreme de dulce si romantic. Un amestec senzual de arsenic rosu, gutuie aurie, kiwi, ciocolata alba, orhidee, iasomnie si mosk.

Incasari: 28,6 milioane de dolari

Pret: 55 de dolari - apa de parfum, 100 ml



Un articol de Silvia Nistor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.