Setari Cookie-uri

5 modele de cizme de purtat la birou + sfaturi de stil

Modele de cizme pentru femei, de purtat in stil office sau business la locul de munca

Este impamantenita cumva ideea ca la birou porti stiletto, balerini, pantofi cu toc (dar nu pumps), pantofi de inspiratie masculina, flats cu botul ascutit, ghete si botine elegante si… cam aici se trage linie. Cam cate femei ai vazut la job, asortand deux-piece-ului sau rochiei office ori pantalonilor croiti business-style o pereche de cizme? Nu prea multe, asa-i?

Tocmai pentru a demonta acest “mit”, tocmai pentru a va da curaj, doamnelor, astazi am ales cateva modele de cizme elegante si potrivite chiar si celui mai “inabordabil si rece” dress-code la locul de munca. Pentru ca iubim iarna, iubim cizmele si ne iubim picioarele pe care le vrem protejate si calde, alegem sa purtam cizme si la birou:

1. In ordinea tocurilor joase catre tocuri inalte, incepem cu cizmele cu toc mic, aproape de flats. Intrucat acesta este un model aproape de stilul relaxat, casual, iti propunem sa alegi piele maro-cognac, ce confera un aspect de rafinament si eleganta. Acest model se potriveste de minune unei fuste conice, pana la genunchi, din stofa de lana, purtata cu un pulover pe gat sau o camasa alba, cu guler-jabou.

Citește și:

Cizme cu toc jos 247,99 lei

2. Continuam cu cizmele cu tocul gros, un alt model in tendintele acestei ierni. Acest model se potriveste fustelor midi tip lalea sau rochiilor cu aceeasi croiala ampla.

Cizme negre de piele - 449 lei

3. Cizmele cu model clasic – cu lungimea pana peste jumatatea gambei, cu tocul elegant se potrivesc atat deux-piece-urilor cat si rochiilor office din stofe.

Cizme cu model clasic - 1650 lei

4. Daca ai de gand sa porti pantaloni la dunga sau chiar costum cu pantaloni si te gandesti ca e mai complicat de ales un model de cizme intr-o astfel de tinuta, te anuntam ca am gasit si pentru tine un model – cizmele negre cu tocul inalt, ascutit, tip stiletto se potrivesc de minune look-ului androgin la birou.

Cizme cu toc - 89 lei

5. Ei bine, chiar si modelul de cizme sexy, cu lungime peste genunchi, isi poate gasi locul intr-un mix business-style. Te sfatuim sa porti acest model, fara a lasa la vedere pielea, intre rochie si incaltaminte. Cu alte cuvinte, alege o rochie office tricotata sau un model midi in carouri, de tip sarafan, avand grija ca lungimea sa fie midi.

Citește și:

Cizme inalte - 1099 lei

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.