Setari Cookie-uri

Ce contine bagajul perfect de luat la munte de sarbatori

Boots, pantalonii de schi, crema solara si body-ul sexy – vezi ce au toate in comun!

Ce faci de Sarbatori? Daca printre primele raspunsuri ti-au venit in minte: ma dau cu placa, merg la schi, iau partiile cu asalt si nu ma mai dau jos de pe sanie, beau vin fiert in fata semineului, la o cabana de la munte, atunci e clar! Trebuie sa vorbim pentru ca esti sigur indragostita de anotimpul zapezilor si de sporturile de iarna. Si pentru ca nu te putem lasa sa pleci la munte nepregatita, am ales pentru tine tot ce ai nevoie sa pui in trusoul de sarbatori, de la imbracaminte, la incaltaminte, accesorii si cosmetice.
Dimineata un mic-dejun gustos, in timp ce peisajul de afara e alb si te imbie sa nu mai dai claparii jos. Apoi ceva lene, cat sa-ti faci curaj sa infrunti troienele. Apoi te pregatesti: echipamentul, boots, accesoriile de protectie. Sigur, n-ai uitat nimic? Sa nu uiti ca si pielea si parul tau au nevoie de protectie impotriva frigului, a zapezii, si a vantului de iarna. Sa nu uiti ca tinuta ta de partie trebuie sa fie compusa din layere – ideala si pentru momentele active dar si pentru cele de pauza. Sa nu uiti sa te distrezi si sa profiti de zilele libere! Pentru ca de restul ne-am ocupat noi. Doar citeste mai jos si spor la shopping:

Citește și:

1. Incepem in ordinea fireasca a pasilor dinaintea partiei. Asadar, incepem cu folosirea lotiunii hidratante pentru corp si a cremei cu acelasi efect pentru ten si maini. Continuam cu aplicarea unui deodorant puternic si a unui balsam de buze – pe care apoi il strecuram in buzunarul jachetei – si cu protectia solara, bineinteles. E foarte important sa stii ca lumina soarelui in combinatie cu zapada si cu vantul rece de iarna pot accelera imbatranirea pielii.

Protectie solara -33,88 lei

Deodorant - 22 lei

Balsam buze yves rocher - 8,90 lei

Crema fata - 125 lei

Ulei corp - 55 lei

2. E timpul sa ne echipam! E timpul sa alegem straturile aproape de piele: colantii si bluzele termale fac minuni! Poti face schi sau te poti da cu placa, fara a fi incarcata de straturi groase, grele, complet protejata si fara sa-ti fie frig.

Continuam cu pantalonii de schi si cu jacheta potrivita pentru o zi pe partie. Si nu uitam de accesoriile ce completeaza tinuta pentru un sport de iarna – manusi, ochelari si casca de protectie. Desigur, este extrem de important cand iti alegi tinuta de partie sa nu uiti de un detaliu crucial: cat de cool vei fi! Cu atat mai mult, cand iti alegi claparii, e necesar sa nu uiti ca “the shoes make the outfit!”

Citește și:

Pantaloni termali - 239,99 lei

Bluza termala - 179,99 lei

Pantaloni schi - 219 lei

Jacheta bravosport - 1065 lei

Casca - 489 lei

Clapari - 1559 lei

Manusi - 201 lei

Ochelari - 53 lei

3. Pentru serile petrecute in compania prietenilor, la cabana, alege un outfit confortabil: un pulover calduros si o pereche de pantaloni confortabili, alaturi de boots + un mic accesoriu cochet si vei fi cea mai frumoasa imbujorata de la gura sobei

Pulover -179,99 lei

Pantaloni - 499, 90 lei

Boots - 624 lei

Fular - 269 lei

4. Si nu in ultimul rand, pentru noptile cand ramai cu el, iti recomandam o lenjerie intima sexy. Si daca tot esti la munte – ce zici de un body dantelat ori cu transparente? Efectul va fi acelasi si e… un pic mai calduros.

Body - 115 lei

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.