Setari Cookie-uri

Cum sa porti dantela casual, la birou si la petrecere

Tinute complete cu dantela – casual, office si de party!

Auzi dantela si te gandesti automat la rochii haute-couture, la tinute sofisticate, elegante, de seara? Sau dimpotriva, auzi dantela si mintea ta o asociaza cu lenjeria intima? Ei bine, dantela, desi la inceput o tesatura dedicata tinutelor de gala, se poarta sub toate formele – de la dantelariile fine la brocarturi generoase, bogate – si indiferent de ocazie. Iar eu astazi mi-am propus sa te conving ca dantela poate fi casual, ba chiar office, fara doar si poate de cocktail sau party!

Cu siguranta unul dintre marile avantaje ale dantelei este tocmai aceasta asociere cu tinutele de seara sau cu piesele senzuale de underwear. Asa ca profita de “efectul sexy” pe care o piesa din dantela sau cu insertii din aceasta textura misterioasa si atragatoare il poate avea in ochii privitorului!

1. Dantela poate fi minunat purtat in outfit-urile casual! Fie ca la jeans asortezi o bluza dantelata sau o camasa cu insertii din dantela pe ici, pe colo, prin locurile esentiale, fie ca alegi o fusta din dantela, careia ii asortezi un T-shirt si o geaca din piele, fie ca porti dantela intr-o rochie midi, cu cardigan pufos si bocanci, aceasta textura poate fi casual! Ba chiar si sport, daca ai curaj sa ii asortezi o pereche de joggers.

Citește și:

Bluza - 369 lei

Fusta neagra -139 lei

Rochie - 899,90 lei

2. Dantela poate deveni si acel ceva care iti condimenteaza tinuta office, de exemplu. O camasa cu accente dantelate poate indulci un sacou si o pereche de pantaloni la dunga. Si daca dress-code-ul iti permite, poti alege o rochie business din (sau cu) dantela. Ai grija sa mentii accesoriile si bijuteriile in gama de neutre si basic, pentru a nu aglomera tinuta!

Camasa - 145 lei

Rochie - 189,99

3. Cu siguranta, pentru tinutele se seara, de clubbing, party sau de cocktail, poti alege dantela sub toate formele ei. Poti alege dantele fine sau brocarturi pline. Poti alege o pereche de pantaloni din dantela si o bluza in ton, eleganta sau poti alege o salopeta cu insertii din dantela ba chiar o rochie lunga dintr-o dantela ce aminteste de frumoasele macrameuri.

Rochie - 99 lei Bogas

Salopeta - 609 lei

Citește și:

Pantaloni - 3190 lei

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.