Setari Cookie-uri

Tot ce a fost cool

Specialistii de la ziarul Time, in parteneriat cu CNN, au realizat un top al tendintelor in moda anului 2007. Ei au inclus in top si cele mai importante evenimente care au marcat acest an si care prefigureaza tendintele pentru anul 2008.

3. Bretonul

Fie foarte scurt fie lung, purtat intr-o parte sau filat, bretonul a fost trendul cel mai accesibil in materie de coafuri anul acesta. A fost promovat puternic si de catre vedete. Printre cele care au ales sa poarte breton pentru a se juca cu look-ul lor le amintim numai pe Kate Moss, Renee Zellweger, Reese Witherspoon sau Beyonce. Un sfat practic: daca alegeti sa purtati bretonul aveti grija sa tineti cont si de forma fetei. Pentru a fi sigure ca nu gresiti este bine ca cel putin prima data sa apelati la serviciile unui specialist. Dupa ce ii “furati” secretele veti putea sa-l intretinti si singure si sa-l ajustati de cate ori veti avea nevoie, intrucat bretonul creste foarte repede si poate nu veti avea intotdeauna timpul necesar pentru a merge la salon.

4. Turbanele

Pe locul 4 in topul publicat de Time se afla un accesoriu pe cat de inedit, pe atat de vechi.
Cand au fost incluse in colectia de primavara de la Prada, ele i-au captivat pe critici. Totusi acestia au fost sceptici in legatura cu potentialul lor de a reveni si a se impune pe lista accesoriilor care nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeii moderne. Indoielile s-au dovedit insa a fi nefondate. Vedete precum Beyonce, Naomi Campbell si Mary-Kate Olsen au apelat la acest accesoriu pentru a da o nota aparte look-ului lor. Ba mai mult, ele au deschis calea catre variatii ale trendului, precum esarfele de saten purtate in stiluri diferite, in functie de coafura si de imaginatia fiecareia.

5. Culoarea

Cat mai multa culoare! Acesta a fost trendul acestui an. Nu numai hainele dar si accesoriile au fost extrem de colorate. Designerul Raf Simmons a realizat chiar o colectie minimalista, in stilul Jil Sander, in care a folosit nuante puternice de roz si portocaliu.

Si pentru colectiile anului 2008 designerii au folosit o paleta larga de nuante. Dintre acestea se remarca in mod deosebit oranjul si violetul, insa unii designeri nu au renuntata nici la alte nuante puternice precum rosul si verdele. Carourile sunt de asemenea in voga. In unele colectii s-a mizat mai mult pe forta materialelor folosite si pe combinarea lor surprinzatoare mai degraba decat pe culoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.