Setari Cookie-uri

Tot ce a fost cool

Specialistii de la ziarul Time, in parteneriat cu CNN, au realizat un top al tendintelor in moda anului 2007. Ei au inclus in top si cele mai importante evenimente care au marcat acest an si care prefigureaza tendintele pentru anul 2008.

Cand alegeti sa surprindeti cu o tinuta colorata aveti totusi grija cum combinati culorile, sa nu exagerati si sa obtineti exact opusul efectului scontat. Adica in loc de o tinuta vesela, atragatoare si tinereasca sa obtineti una de prost gust.

6. Amy Winehouse

Nu, nu este o greseala. Al saselea trend identificat de catre cei de la Time este impus de cantareata Amy Winehouse si se refera la accentuarea conturului ochilor cu dermatograful negru, care se pare ca nu-i lipseste niciodata, in stilul Cleopatrei. Chiar si celebrul creator de moda Karl Lagerfeld s-a inspirat din stilul original al cantaretei, declarand-o noua sa muza. Desi Lagerfeld apreciaza in mod deosebit coafura cantaretei, in stilul anilor 60', cei de la Time au inclus-o in topul lor in special datorita machiajului puternic.

O puteti admira pe Amy Winehouse, distinsa la Brit Awards cu premiul pentru cel mai bun artist feminin si la premiile Elle Style Awards , in cadrul carora a fost numita "cea mai buna artista britanica".




7. Stilul burlesc

Sau stilul de cabaret impus de Dita Von Teese, fosta dansatoare si fosta sotie a excentricului Marylin Manson. Personalitatea potrivita pentru un look glamorous retro, din care ea a facut o eticheta. A readus moda anilor '40 in tendinte, dar a facut-o cu clasa si eleganta, asa cum probabil numai ea ar fi reusit. Acesta stil se distinge prin buze colorate cu un rosu strident, unghiile asortate, ten de portelan, coafura impecabila si aparenta glaciala. Stilul burlesc se potriveste numai persoanelor puternice sau celor care isi doresc cu orice pret sa se faca remarcate. Rezultatul este garantat.

Oferim cateva imagini pentru cele care sunt interesate de acest stil inedit.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.