Setari Cookie-uri

Tot ce a fost cool

Specialistii de la ziarul Time, in parteneriat cu CNN, au realizat un top al tendintelor in moda anului 2007. Ei au inclus in top si cele mai importante evenimente care au marcat acest an si care prefigureaza tendintele pentru anul 2008.

8. Stilul clasic feminin

Anul acesta designerii au pus la bataie bluzele pe gat, pantalonii cu talie inalta, dantela pana la calcaie si fustitele din piele. Reprezentanta “de onoare” a acestui stil este sotia lui Tom Cruise, Katie Holmes, a carei imagine a suferit modificari semnificative anul acesta. Ea s-a remarcat printr-un look natural, elegant, minimalist. Stilul ei este mai degraba rezervat, insa foarte rafinat, aparent simplu de adoptat, insa foarte greu de purtat. Despre ea specialistii afirma ca poate sa poarte o pereche de jeans si sa o transforme intr-o piesa de haute-couture. Asadar si omul face hainele, nu numai haina il face pe om.
In aceste imagini puteti sa admirati look-ul fresh al lui Katie Holmes.



9. Petrecerile aniversare

Anul acesta a fost incarcat de evenimente aniversare pentru foarte multi designeri de renume.Valentino a sarbatorit 45 de ani de activitate in lumea modei printr-o petrecere extravaganta de trei zile.

Evenimentul a avut loc la Roma. Creatorul american Ralph Lauren a implinit 40 de ani de cariera si si-a surprins inca o data invitatii, aparand pe podium pe piesa “The best is yet to come” interpretata de celebrul cantaret Frank Sinatra.Sa ne asteptam deci la colectii si mai bune din partea lui Lauren. Calvin Klein a sarbatorit 25 de ani de aparitii pe piata lenjeriei intime. In Europa, John Galliano a sarbatorit la Versailles 60 de ani de la fondarea casei Dior. Show-ul a fost un impresionant omagiu adus regretatului Christian Dior.

10. Extindere globala.

Pe locul 10, specialistii de la Time surprind tendinta de expansiune la nivel global a caselor de moda. Anul acesta casele de moda au deschis noi magazine si au distribuit produsele in diferite magazine de lux. Giorgio Armani si-a deschis primul magazin in Tokyo, extravagant si de un lux exorbitant. Bulgari a deschis si el un nou magazin la Tokyo, care acum a devenit cel mai mare magazin al lor din intreaga lume. Ralph Lauren a celebrat cu mult fast deschiderea primului sau magazin din Rusia. Acesta este amplasat in Pasajul Tretyakovsky, o artera de magazine de lux din Moscova. Insa Karl Lagerfeld a surclasat totul printr-u show demential realizat in parteneriat cu casa de moda Fendi. Ei au transformat marele Zid Chinezesc intr-un podium imens, reusind sa faca istorie in domeniul modei.

Va invitam sa admirati show-ul de prezentare a colectiei pentru primavara-vara a lui Giorgio Armani.




Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.