Setari Cookie-uri

Piese de mobilier si decoratiuni pentru un dormitor relaxant

Cum sa iti decorezi dormitorul asa incat sa ai parte de cel mai bun somn

E lucru stiut ca o casa sau o incapere “bine construita” poate avea efecte terapeutice. Un birou sau un spatiu de lucru neaglomerat te ajuta sa gandesti mai limpede si sa duci task-urile la bun sfarsit. Un living spatios, aerisit, minimal poate fi spatiul perfect in care sa-ti petreci timpul cu familia sau in care sa dai petreceri, alaturi de prieteni. Si la fel, dormitorul, daca este “feng shui” te poate imbia la somn, te poate ajuta sa te odihnesti, poate fi locul ideal de relaxare.

Camera de somn nu trebuie sa fie aglomerata si e necesar sa contina piese de mobilier si accesorii sau decoratiuni in tonuri relaxante. Asadar, iata cateva sugestii pentru dormitorul tau elegant si care te imbie la somn:

1. E necesar ca dormitorul tau sa fie intunecos, atunci cand vine noaptea. Asa ca, ai nevoie de draperii groase, pline, pentru a nu lasa lumina sa patrunda in incapere.

Citește și:

Draperii - 127 lei

2. E necesar ca patul tau sa fie optim – atat ca preferinte vizuale, cat si in ceea ce priveste confortul – deci alege cu grija salteaua de “noapte buna”.

Saltea - 1017 lei

Pat - 1253 lei

3. Ce mai ai nevoie in dormitor pentru un nani a la carte? Cateva perne pufoase, moi, in tonuri soft, pastelate – care ajuta la cap si fizic si psihic. E dovedit faptul ca nuantele pale te ajuta sa te relaxezi.

Perna - 62 lei

4. In ceea ce priveste mobilierul, pastreaza lucrurile simple si fara aglomerare. Alege o comoda, noptiere ce imbina utilul cu placutul si veioze si lustra ce dau lumina difuza, fara multe “accesorizari” ce pot sentimentul de aglomerare.

Noptiera 999 lei

Veioza - 65 lei

Lustra 787,28 lei sensodays

5. Tot la capitolul accesorii si decoratiuni, alege un covor pufos sau moale, asa incat pana la pat, sa “primesti” si un masaj delicat, nicidecum o trezire datorata fibrelor aspre. Un tablou, maximum doua e tot ce ai nevoie pentru peretii dormitorului tau. Pana la urma, peretii acestei camere nu sunt facuti sa arunci ochii pe ei, in fiecare seara.

Citește și:

Covor - 664,02 lei

Tablou 149 lei

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.