Setari Cookie-uri

Branduri de calitate la preturi reduse de Black Friday 2018 pe Answear.ro

Peste 30.000 de produse de la 250 de branduri internationale de top vor fi puse la vanzare cu discounturi majore de pana la 70%, pana pe 28 noiembrie pe site-ul online de fashion Answear.ro cu ocazia Black Friday 2018.

Produsele disponibile pe Answear sunt potrivie tuturor celor care doresc sa isi schimbe garderoba cu articole vestimentare potrivite stilului care ii definesc. Imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile se pot achizitiona la preturi generoase, dupa aplicarea unor discounturi importante cu ocazia Cyber Monday pentru Black Friday 2018.

Investitia in imbracaminte de calitate sau in promovarea unui trend fashion va fi una mica in Vinerea Neagra, astfel ca se vor putea cumpara cu discounturi mari produse de la branduri ca: Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, adidas Originals, UGG, New Balance, Pepe Jeans, Diesel, Mango si multe altele.

Black Friday 2018: de ce sa alegi Answear

Magazinul online Answear vine in intampinarea dorintelor clientilor sai si pastreaza serviciul de livrare gratuita pe toata durata campaniei.

Citește și:

Retailerul este inscris din nou in campania de Black Friday, prima editie aproape suprapunandu-se cu lansarea Answear pe piata din Romania, insa a fost una foarte satisfacatoare din punct de vedere al vanzarilor.

Reducerile din campania de Black Friday de la Answear vor ajunge pana la 70%, iar articolele vor avea preturi cuprinse intre 6 lei si 4800 lei, accentul fiind pus pe produsele de sezon care sunt parte din colectiile noi. In primele zile de Black Friday se estimeaza un numar de peste 700 de comenzi inregistrate, asteptandu-se ca in urmatoarea saptamana media sa se ajunga la 400 de comenzi. Campania de reduceri dureaza pana pe 28 noiembrie.

Magazin online de moda: reduceri la haine de firma

Printre cele mai cautate produse se preconizeaza ca vor fi rochiile pentru dama sau camasile, in ceea ce priveste publicul masculin, dar si incaltamintea sau imbracamintea de iarna - cizmele, gecile, echipamente sportive (Under Armour, Superdry, Nike, adidas, New Balance sau Reebok).

Citește și:

Pentru mai multe detalii despre Black Friday, urmareste campania TV dedicata Answear.ro si instaleaza-ti aplicatia dedicata pentru a profita prima de reducerile promise.

Sursa foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.