Setari Cookie-uri

Fashion Days anunta cea mai mare campanie de Black Friday

FashionDays, unul dintre cei mai importanti retaileri de fashion din Romania organizeaza cea mai mare campanie de Black Friday cu reduceri de pana la 90%.

Anul asta profiti de o campanie generoasa de reduceri de Black Friday de la Fashion Days si cumperi imbracaminte si incaltaminte cu discounturi cu cateva zeci de procente. In plus, daca instalezi aplicatia Fashion Days pe mobil, poti incepe sa profiti de promotiile la articolele de pe magazinul online, mai devreme, inca de pe 17 noiembrie, de la ora 20:00.

fashion days black friday

Ca sa stii la ce sa te astepti, vei putea alege din mai mult de 700.000 de produse cu reduceri de pana la 90%. Unele produse vor fi aduse special pentru Vinerea Neagra la Fashion Days de la Dolce Gabbana, Red Valentino, Prada, Stella McCartney, Burberry, Michael Kors, Coccinelle. Asadar, vei mai putea adauga in cosul de cumparaturi:

  • genti dama de la 55 lei
  • ghete si pantofi pentru barbati de la 145 Lei
  • haine pentru copii de la 25 Lei
  • rochii de la 49 Lei
  • botine de sezon si pantofi pentru dama de la 79 Lei

Daca inca nu esti convinsa, cateva beneficii oferite de Fashion Days cu ocazia Black Friday sunt:

Citește și:

- gama variata de produse de la branduri renumite la nivel international: Love Moschino, Guess, United Colors of Bennetton, Esprit, Desigual, Pepe Jeans London, Furla, Ted Baker, Levi’s, Napapijri, Zee Lane
- livrare si retur gratuite
- posibilitatea de a-ti planifica sesiunile de shopping cu wishlist, un tool implementat in Fashion Days (inclusiv in aplicatie) prin care iti poti alege produse pe care nu vrei sa le cumperi momentan si pentru care astepti o reducere

Daca vrei sa fii rasfatata cu cadouri pe care ti le faci tu, atunci Black Friday este ziua cand iti faci mici placeri in sesiuni de shopping, cand investesti intr-o nou garderoba, fara sa simti ca ai facut o investitie financiara majora, dar ai certitudinea ca ai cumparat branduri de calitate cu un cost mic. Ba chiar poti achizitiona din timp cadouri pentru cei dragi, mai ales ca in curand vin sarbatorile de iarna si trebuie sa faci o bucurie mamei, surorii sau unei prietene dragi. Gasesti surprize speciale si pentru sot sau sef, astfel ca ai nevoie doar de putina inspiratie si vei gasi produsul perfect pentru cineva drag.

Citește și:

Opteaza si tu pentru destinatia aleasa de 1 din patru romani pentru cumparaturi online, Fashion Days, in ceea ce priveste cumparaturile online la articole vestimentare si sportive, pantofi si costume de baie sau lenjerie intima si articole petru casa.

Sursa foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.