Setari Cookie-uri

Topuri si bluze pentru evenimente deosebite

Combina perechea de pantaloni preferata cu o bluza sau un top care sa te scoata din anonimat si sa te faca de neuitat!

Nu stiu tu, dar eu intampin mereu probleme atunci cand vreau sa ies in oras si caut o bluza ceva mai deosebita decat cele pe care le port zilnic.

Pentru ca am un dulap plin cu tricouri simple, ajung adesea sa ma imbrac intr-o seara de distractie ca intr-o zi obisnuita. E deprimant, crede-ma!

Asa ca m-am ambitionat si am cautat pe magazinele online topuri si de bluze care sa ma faca sa ma simt bine in pielea mea, dar si sexy si speciala in acelasi timp.

Bluze de club

Cand iesi in club, ai voie sa fii cat de indranzeata doresti tu sa fii! Am incredere in tine ca o sa faci intotdeauna alegerile cu cap si cu bun simt!

Eu iti recomand un body cu super decolteu (la care visez de ceva timp), dar si cu umerii goi si o bluza cu manecile lungi, dar cu vedere la buric.

Body-uri si bluze

Body decoltat: 109,90 lei

Bluza scurta: 219,90 lei

Modele deosebite

Sunt pur si simplu innebunita dupa bluzele cu umerii goi. Le-as purta peste tot pe unde m-as duce si nu mi-ar pasa de cate grade sunt afara.

Citește și:

La fel de mult imi plac si bluzele negre in general, pentru ca ma ajuta sa ma simt misterioasa si seducatoare.

Bluze negre

Bluza cu dantela: 180 lei

Bluza cu snur: 160 lei

Piese sexy

Stii ca se poarta foarte mult hainutele din catifea, da?! Si stii ca nu ai voie sa treci sezonul fara sa porti cel putin o data o bluza sau o rochie din acest material pasional!

Iti recomand un top cu maneci 3/4, cu umerii goi si decolteu tip halter (adica nu trebuie sa iti mai bati capul cu alegerea unui accesoriu de gat, pentru ca bluza vine la pachet cu ceva ce s-ar putea numi chocker.)

Pentru fanele infocate ale body-urilor, am gasit un model superb cu decolteu prevazut cu sireturi.

Bluze sexy

Top din catifea: 129,99 lei

Body cu snur: 129,99 lei

Bluze elegante

O bluza din dantela te va arata intotdeauna ca o persoana eleganta, cu bun simt si rafinata. Fie ca o porti in club sau la o intalnire de afaceri, insotita de o urma de parfum naucitor, acest gen de bluza va face imposibila uitarea ta.

Citește și:

Daca te pregatesti sa petreci o seara intreaga pe ringul de dans, asigura-te ca alegi o tinuta care sa iti ofere si mai multa stralucire. Ce spui de o bluza cu maneci lungi prevazute cu franjuri?

Bluze elegante

Bluza din dantela: 39 lei

Bluza cu franjuri: 69 lei

Spatele si umerii goi

Nu o sa dai niciodata gres cu o bluza cu spatele gol sau cu umerii goi. Oricat de simpla ar fi piesa vestimentara, daca lasa ceva la vedere este clar o o piesa de succes.

Iata doua modele extrem de elegante si de sexy in acelasi timp.

Bluze Bluza cu spatele gol: 80,50 lei

Bluza tricotata: 135 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.