Setari Cookie-uri

Cele mai calduroase cardigane

Cand dimineata nu ai prea mult timp la dispozitie si nu stii cum sa te imbraci, pune rapid un cardigan calduros peste o bluza si esti gata sa infrunti frigul de afara. Il poti asorta atat stilului casual, cat si celui elegant, fiind usor de purtat si cu bocanci, dar si cu botine.

Recunosc ca sunt o fana declarata a cardiganelor. Mi se par cele mai la indemana atunci cand inspiratia mea intarzie sa apara si, ca sa evit supararile, aleg sa combin un cardigan cu un tricou.

Pe magazinele online gasesti o multime de modele pentru fiecare anotimp in parte, dar acum le-am ales pe cele care iti vor asigura toata caldura in lunile ce urmeaza.

Cardigan cu cordon

Un model de cardigan extrem de calduros, pufos si elegant.

Asorteaza-l cu o pereche de botine si o palarie pentru un look casual elegant.

Cardigane

Cardigan LightGrey: 153,30 lei

Cardigan cu guler cu blanita

O sa te bucuri si mai mult de invitatia la restaurant pe care ai primit-o din partea iubitului intr-o seara de iarna racoroasa daca alegi sa porti peste rochia dreapta acest cardigan cu guet cu blanita.

Cardigane

Cardigan TopSecret: 175,20 lei

Cardigane calduroase

Cardiganul este mereu la moda. Este o piesa must have in orice anotimp, dar cel mai mult imi place sa il port toamna si iarna, cand imi ofera un sentiment de nedescris atunci cand il pun pe mine si simt cum ma incalzeste.

Citește și:

Cardigane

Cardigan bleu: 319 lei

Cardigan kaki-alb: 379 lei

Cardigan bleu: 139 lei

Cardigane cu gluga

Cardiganele sunt toate pentru stilurile. Daca esti o fire sportiva, atunci preferatul tau va fi cardiganul cu gluga din bumbac, care se potriveste perfect cu o pereche de tenisi sau adidasi... bocanci pe timp de iarna.

Cardigane

Cardigan Only: 139,90 lei

Cardigan galben: 109,90 lei

Cardigan gri: 239,90 lei

Cardigane de iarna

Asociez cu cardiganele amintirile de la munte, atunci cand iesi pe terasa cabanei la care stai cazata si porti un cardigan pufos si super calduros in timp ce savurezi dintr-o ceasca de cafea sau ceai cald.

Cardigane

Cardigan Haily's: 134,99 lei

Cardigan Madonna: 139,90 lei

Cardigan Vero Moda: 236,64 lei

Cardigane tricotate

Si la fel de bine le asociez cu zilele petrecute la locul de munca, cand un cardigan imi tine de cald si imi asigura confortul de care am nevoie.

Citește și:

Cardigane

Cardigan negru cu gri: 224,55 lei

Cardigan oversized: 329,90 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.